4 кофти ситуации за изненадващ с*кс

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Какво е нужно на една жена, за да се чувства неустоима независимо къде, независимо кога? Секси дрешка? Фигура на модел? Глупости. Всичко е въпрос единствено на правилна настройка!

kofti situacii

Ясно е, че сексът може да се планира. Но не винаги. Понякога човек би предпочел просто да се отпусне на дивана или да пийне по питие с приятели – и ето че изведнъж тя се появява пред вратата: възможността да правиш невероятен секс – и то без 9а ходиш до банята или чекмеджето с коприненото бельо. Понякога жените са твърде суетни и сдържани, 3а да се възползват от ситуацията въпреки провисналото коремче или небръснатите крака! Жалко! Защото на мъжа със сигурност му е все едно дали на бельото има малък Снупи или сърчице на Виктория Сикрет. Или дали в менюто пише Spaghetti aglio или alio или пица Маргарита с ненатрапчив аромат. Ще ти из¬дадем най-добрите трикове, 3а да излезеш от всяка „Ама не мога точно сега“-ситуация и вместо това да се чувстваш страстна при всякакви обстоятелства.

СИТУАЦИЯ 1: НЕБРЪСНАТА

Току-що си се запознала с един мъж в бара и той иска да ти покаже „DVD-колекцията“ си. И на теб би ти се искало – но тези обрасли крака.

Съвет 1: Преди секс намали осветлението, съблечи се и мини отгоре. Кракът ти от коляно­то надолу ще се търка на голо по матрака/дивана/килима. Искаш ли да извадиш и бедрата от играта: направи го с проникване отзад.

Съвет 2: Ако носиш дълги чора­пи или жартиери: вдигни ги и не ги сваляй. Това винаги възбужда мъжете.

Съвет 3: Добре е да украсиш нещата: спомни си, че тази сутрин си поспа повечко, защо­то не трябваше да се грижиш 3а краката си!

Съвет 4: Бъди сигурна: щом не можеш там долу да сплетеш плитчица, това никога не е пре­чело на мъжете.

 

СИТУАЦИЯ 2: ПИЯНА

Иска ти се да заговориш готиния тип на бара, но се движиш с отклонение от правата линия, което съответства на дипло­мата ти от училище. Как да вървиш секси с 1,8 промила?

Съвет: Тъй като алкохолът в големи количества намалява възможностите на мотори-ката и езика, не прави опит за голямото челно нападението буквално ще се провали. По-добре сдържано се приближи отстра­ни. Напиши номера и името си (най-добре с печатни букви, за да допуснеш възможно най-малко грешки) на лист хартия и със съблазнителен поглед (виж и точка „Уморена“ по-долу) му го пъхни в ръката — това създава впечатление за увереност дори и в напреднала фаза на опиянение. Тъй като паметта и възприя­тията ти също са отслабени, преди това най-добре се посъве­твай с приятелка дали всичко това е добра идея. Най-малкото ако тя не ти е правила компания в пиенето и не страда от същи­те физически дефицити.

 

СИТУАЦИЯ 3: УМОРЕНА

През нощта дълго и про­дължително си проверявала издръжливостта на мъжа до теб. Сега си уморена и гримът ти се е поразвалил. Ето че тво­ето завоевание се събужда до теб и те гледа толкова насто­ятелно

Съвет 1: Спонтанно извърни уморените си очи в двусмислен поглед към спалнята! Колко секси! А 3а грима: Карин Ройт-фелд, модна икона и съосновател на Heroin-Chic, окуражава: „Не е проблем да си легнеш със спи­рала, така очите ти вероятно ще изглеждат уморени, но секси уморени“. Щом дори и една французойка казва това! Съвет 2: Хубавото тук е, че движенията са по-бавни: целув­ките, докосванията, всичко е по-малко припряно, но затова пък много по-нежно. А когато е бавно, усещанията са доста по-интензивни. Умората те прави от само себе си секси – колко практично…

Съвет 3: Кажи му да те остави да поспиш малко, а след това да те събуди орално. Ще си вземеш кратка ободряваща дрямка, от която ще излезеш много разгоре­щена…

Съвет 4: Ако се чувстваш прос­то изцедена до край, помисли: Сексът разбужда! Ендорфините и движението са като ритник за кръвообръщението ти.

Съвет 5: Цяла нощ си го карала да се чувства на седмото небе, Забрави ли? Върни назад лен­тата. И пак ще се почувстваш суперсекси.

 

СИТУАЦИЯ 4: ЯЛА СИ ЧЕСЪН

Събота вечер, точно са ти до­несли сметката в ресторанта, и ето, че мъжът на съседната маса ти намига. А ти? От глава до пети лъхаш на чесън!

Съвет 1: Поръчай самбука! Не Заради алкохола, а заради зър­ната кафе, които обикновено се поднасят с нея! Ароматът й до известна степен ще заглуши вонята, както между другото и магданозът. Може да кажеш на мъжа от съседната маса, че това е най-новият хит сред диетите. Млякото също действа така и в допълнителна порция към еспресото вероятно ще на­прави по-малко впечатление.

Съвет 2: Атакувай и поискай от сервитьора (или направо от флиртуващия мъж) дъвка с ментов аромат и така започни разговор.

Съвет 3: Тъй като миризмата на чесън се излъчва и от кожата, ефектът от горните съвети е само временен. Съдържащите се в него вещества обаче се смя­тат 3а доста здравословни. Те спират развитието на бактери­ите и защитават от вируси. Та, погледни го от добрата страна!

Съвет 4: Намигни му предиз­викателно и ти: в леглото не е Задължително да се целуваш или да говориш много.

 

 

Кой са другите 5 кофти ситуации, вижте тук или четете в последния брой на сп. Космополитан.


b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар