Как да разположите пазителите на дома си – част 2

промоции

Част 1

Други защитни символи са двойката кучета Фу, двойка Чи Лин – митично същество с глава на дракон, тяло на кон и рибешки люспи – и други свирепи животни, както и силните богове на вратите.

simvolite2Защитните символи трябва да бъдат разполагани на правилните места.

Ключовият участък е до входната врата. Счита се, че тя е устата на дома, откъдето влиза чи. Можете да поставите символа Куан Кун в антрето, съвсем до вратата – със свирепото си лице, насочено към всеки влизащ, той най-вероятно би накарал да избягат дори най-закоравелите престъпници и крадци! Един метален Куан Кун с пет дракона, прав или седнал, също е изключително мощно лечебно средство за много наранявания на фън шуй, причинени от Летяща звезда. Тези наранявания обикновено се свързват с елемента земя, който се контролира ефикасно от енергията на метала.simvoli-2 dogs

Зоната при входната врата е изключително подходящо място за окачване на Жон Куей или боговете на вратите. Като пазители и защитници двойката кучета ще бъдат много полезни. Те ще бъдат „охранителите” на дома ви, тъй като ще предпазват дома ви от лоши хора, които иначе биха се промъкнали безпрепятствено. Дори са по-ефективни от всякакви сигнално-охранителни техники и алармени системи, но не пречи да ги комбинирате. Можете да поставите и скрити камери в тях.

Ако живеете в апартамент, ги поставяйте отвън, като ги разположите от двете страни на входната врата. Ако тя гледа точно към асансьора, е изключително важно да я предпазите от символичната агресивна чи, която излиза от асансьорната шахта. За къщи с дворове и порти кучетата Фу трябва да се поставят върху портата, с насочени навън лица. Това също привлича добрия късмет.

Не разполагайте прекалено много символи, освен ако домът ви е голям. Винаги се съобразявайте с размерите му. Равновесието е от жизнено значение.

 

Как фън шуй помага, когато отношенията ви с хората около вас се влошават

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар