Фън шуй съветва как да създадете добра енергия в дома и офиса с кристали

промоции

За да създадете добра чи в дома си, опитайте с един от описаните тук три ритуала. Те не са трудни, но от изключително значение е да се изпълняват с добри помисли.

Аметистовото дърво е популярен символ, който носи хармония в отношенията. То е изработено от кристали, закачени на „дърво“, което пък стои върху аметистов кристал. Ако решите да си купите такова, гледайте то да е стабилно закрепено върху аметиста, тъй като това ще укрепи отношенията ви с другите.

Ето три ритуала с кристали от даоисткия фън шуй, които ще ви помогнат да подсилите енергията на дома си:kristali

Заровете три кристала така, че да образуват триъгълник (известен като кристален планински връх), в земята пред къщата си, но гледайте върхът на триъгълника да сочи навън. Можете да използвате или кристални кълба, или заострени кристали. Това е изключително силен таен начин за предотвратяване влизането на лоша енергия в дома.

Поставете седем парчета едновръх кристал под леглото така, че да образуват стрела, която да сочи към таблата откъм главата. Единият от кристалите е в центъра и образува тялото, а останалите шест наредете по три от всяка страна за глава на стрелата.

Шест кристала, поставени на вашето бюро в офиса, ще ви спечелят признание в работата. Ако са в най-далечния десен ъгъл, ще подобрят концентрацията и творческите ви способности. Ако напишете на тях силни мантри, те ще Ви донесат късмет във всички аспекти от работата.

ametist-malka

Едновърхият кристал може да бъде превърнат в мощен талисман посредством насочена концентрация. Неговата огромна свръхестествена сила се активира, когато му се припяват мантри – те го зареждат със защитна чи.

Силата на аметиста във фън шуй

Аметистът се смята за изключително благоприятен в практиката на даоисткия фън шуй. Той е особено полезен за укрепване на брака, а когато е поставен под леглото откъм краката на спящата двойка, символично ги „свързва“ един с друг.

Аметистовите геоди с дълбоки „джобове“ са и особено силни в привличане енергията на богатството. Ако искате да активирате силата на кристалите в дома или офиса, използвайте аметист или кварцов кристал. И в двата случая гледайте да са дебели. Геодите с тънки кристални образувания издават вибрации на нищетата и просто не ви вършат работа. Отвътре кристалите трябва да са с наситен виолетов цвят, тъй като той символизира богатството. Аметистите притежават и способността да преобразуват отрицателната енергия в положителна и ин вибрациите в ян вибрации.

 

Талисманите и амулетите са символи на здраве и дълголетие във фън шуй!

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар