Как задушаването, може да носи любовно удоволствие?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Нежен любовник се учи да играе по-грубичко…

от Josh Gondelman

podchinenie

„Общо взето – каза Бека първия път, когато преспах­ме заедно – не можеш да си прекалено груб към мен“. Не можеше да избере по-точни думи. През нашата връзка, която продължи година и половина, аз се стараех да съм достатъчно груб. Учили са ме, че никога не бива да посягаш на жена и няма такова нещо, че тя „си го иска“. Но ако тя наистина, съвсем буквално си го иска? Какво точно искаше Бека (което не е истинското й име) да й правя, не е съвсем ясно. Тя правеше някои намеци, като ми разказваше, за предишни любовници, които са й оставили синини. Това ли се очакваше и от мен? Изглеждаше ми малко страшничко. Една вечер, в опит да събуди моята по-тъмна страна по време на пиянски секс, Бека ме зашлеви през лицето, което се оказа, че изобщо не ми деОства добре. Ако мога да използвам спортен термин, не можех да играя повече. Тя се раз­плака. „Можеше да ми отвърнеш с шамар“, каза тя. Но за мен шамар през лицето не е Възбуждащо. Това е на­чалото на юмручен бой. Бека не можеше да ми помогне много. Тя изглеждаше убедена, че ако изобщо трябва да ми дава инструкции, това няма да е толкова хубаво за нея, защото не беше това, което естествено ми се искаше да правя. Не знаех какво да правя и попитах при­ятелки за съВет.

„Нали вече я дърпаш за косата?“, попита невярващо една приятелка от колежа.

„Послушай Nine Inch Nails, за да се настроиш на тази въл­на.“, каза жена, с която заедно преподавахме на ученици предучилищна Възраст.

„Започни лека полека. Дръж й ръцете над главата. Дър­пай й косата. Шляпни я по дупето. След това можеш да преминеш на други неща като душене, и разни подобни“, посъветва ме приятелка, която беше писателка и коме­диант. Бях малко неспокоен по отношение на това какво представляват тези „разни подобни“, но за да доста­вя удоволствие на Бека, реших да дам най-доброто от себе си. Ще бъда груб. Ще съм секси. И по дяволите, ще ми хареса. Помагаше ми фактът, че бях доста по-едър от приятелката ми. Плясках я по дупето и я дърпах за косата. Окрилен от положителната реакция, започнах да правя нещата по-уверено. Дори успях да я душа по мал­ко, като сложих ръката си на ключицата й и я плъзнах до основата на гърлото й, докато получих реакция. Не беше душене от типа на Хомър Симпсън, с което беше свикнала, но имаше ефект. И неочаквано, това се оказа най-милото нещо, което мога да направя. Може да не изглежда секси, но когато вече имах подробен план за действие, можех да се отпусна и да се наслаждавам на грубия секс, вместо да се страхувам от него. Ще ми се Бека да ми беше помогнала в създаване на маршрут В леглото с мен. Вместо това, трябваше да гадая какво иска, което по време на секс е доста също толкова трудно, колкото да планираш ваканция, докато си купу­ваш билети за киното. Бека и аз не бяхме сто процента съвместими, но чрез практиката, настойчивост и кон­текст успях да й дам достатъчно от това, което тя искаше. И се оказа, че и на мен ми харесва същото.

Още такива истории четете в последния брой на сп. Cosmopolitan.

 

Плъзнах ръка надолу между бедрата и напипах…

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар