Джена ухажва феновете в България, Гергана празнува в Македония

Фолк певицата Джена предчувства, че няма шансове за награда от церемонията на телевизия „Планета“, която ще се проведе в началото на 2015-а. Затова и още отсега започна да се подмазва на феновете – белким те я удостоят с приз на публиката.djena

„Благодаря ви за търпението и уважението, мили хора. Неслучайно направих ново парче, за да ви благодаря за любовта през годините. Да знаете, че вие сте всичко за мен“, обърна се Джена към почитателите на фолка от страницата си във Фейсбук.

На концерта на „Пайнер“ преди дни тя отново изчетка чалга маниаците. От сцената на зала 1 в НДК Джена обяви, че твори и пее заради публиката.

Колежката й Гергана пък отпразнува 30-годишния си юбилей с феновете си в Македония, пише в. „Уикенд“. Домакин бе заведение в Кочани, в което пайнерката имаше участие. Още в началото на вечерта дискотеката бе препълнена с местни почитатели на рожденичката.

gergana„Това е най-големият подарък“, радваше се тя.

У нас в последно време певицата не вади кой знае какви хитове, но в Македония продължава да е една от най-обичаните изпълнителки. Русокосата звезда е пяла в почти всички големи градове в комшийската държава, припомнят запознати.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар