Как да подредите живота си, според рождената ви дата?

Една от главните доктрини в даоисткия фън шуй е тази за събирането на подобно с подобно, при което се използва интуитивният подход.

Става дума за настройването на вътрешната ви чи с чи на заобикалящата ви среда. Как ще разтълкувате това, е ваше решение – можете да приемете опростенчески или сложен подход. Всъщност концепцията, че подобните неща се привличат, е свързана със символичните асоциации на ума. Задайте си въпросите:

Пасват ли посоките ви?

Според простия подход сезонът, в който сте родени, определя посоката, която ви носи добър късмет. Даоистите свързват изтока с пролетта, юга с лятото, запада с есента и севера със зимата. Така че ако се преместите в щастливата си посока според сезона на своето раждане, ще имате късмет.

При сложния подход трябва да използвате личната си формула Куа, за да привлечете подобията.

Пасват ли дните ви?

Ако сте родени на 25-а дата, то числото 25 е добро за вас; ако живеете на номер 25, това жилище ще ви носи щастие и т.н. Ако сте родени във вторник, то всеки вторник ще имате късмет. Това е опростеният подход към нумерологията – просто се съсредоточавате върху числото, което си спомняте най-лесно.

Пасват ли числата ви?

Вашите числа се определят от рождената ви дата. Вгледайте се в нея, отразена с цифри. Ако сте родени на 18 март 1976 г., тогава вашите числа са 18 3 1976 – присъствието на някое от тях в адреса, телефонния номер или регистрационната табелка на колата ви е благоприятно за вас.

Пасват ли цветовете ви?

Това се основава на сезона, в който сте родени. Ако сте родени през пролетта, вашият цвят е зеленият; ако сте лятно бебе, е червеният; за родените през зимата е черният, за есента е белият, а за родените между тези сезони е жълтият. Когато носите своя цвят, ще имате късмет. Също така носете дрехи в червено или розово, ако искате да си намерите партньор в живота; жълтото ще увеличи късмета ви с богатството; зеленото намалява стреса, а бялото ще ви помогне да се възстановите по-бързо, ако сте болни. Смята се, че този опростен подход към фън шуй е не по-малко ефикасен от концепцията за петте елемента.

 

Ако още не сте богат, прочетете как да станете, сега!

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар