Въпрос на правилна техника е тайната за голямото УАУ!

Тласъци + бързина + сила = истинско секс екстази. Но…понякога чудела ли си се защо това уравнение не работи?

pravilna tehnika

Има много просто обяснение: вагината реагира много пове­че на натиск, отколкото на триене. Триенето симулира само външната и предната част на вагината. Поради това в тази област ти имаш много и най-различни клетки, всяка от които отговаря на различен вид стимулация. За да го докажат, сексолозите обясняват една техника, която можеш да намериш в най-старата книга за секс в света – Кама Сутра:

„Пред­ставете си врабче и кит. Врабчето е малко и прави кратки, бързи движения. Китът, от друга страна, е по-голям, по-спокоен и се дви­жи много по-бавно. Изку­ството в случая е в промяна­та между тези две движения по време на секс.“ И за да ти стане още по-ясно: движени­ето тип „врабче“ се прави „на входа“ на вагината ти, а „китът“ трябва да остане за по-дълбокото проникване, когато той вече е в теб. Сексолозите даже дават и ритъм, който може да следваш. Ето го: пър­во 9 х врабче и 1 х кит, после 8 х врабче и 2 х кит, 7 х врабче и 3 х кит – и така на­татък. В края накарай парт­ньора ти да започне отнача­ло. Да, това звучи много тех­ническо, но, разбира се, не е нужно да се придържаш към схемата едно към едно, все пак това нито е математи­ка, нито ти си на изпит. Просто бъди сигурна, че партньорът ти също се от­дава напълно. И недей да кри­тикуваш предишните му из­пълнения. Ето ти и друга алтернатива – сама опреде­ляй ритъма в поза ездачка.

 

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЗА МНОЖЕСТВЕНИЯ ОРГАЗЪМ?

Първо и най-важно: не се срещат толкова често, колкото си мислиш. За много жени той се случва чак след като веднъж са свършили, по простата причина, че тогава клиторът е изключително чувствителен. Този оргазъм се случва, когато има стимулация навсякъде – клитора, вагината и на цялото тяло. „Между другото, някои жени успяват да свършат само от това, че мъжът стимулира зърната им“, обясняват експертите.

 

 

Невероятно! Жени изпитват оргазъм при раждане! (ВИДЕО)

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар