Да пробваш ли това в леглото???

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Да, да и да, щях да отговоря преди време, преди изобщо да ми бъдат описани детайлите на „това”-тo, твърди Иво Чернев. Дай да се уточним обаче, настоява той, защото всичко в този живот си има граници! Особено връзването с изолирбанд, чието махане после си е жива кола маска…

От време на време, особено след 4-ата чашка, приятелките ми се съветват с мен дали е добра идея да хванат гаджето си и един вибратор и да… пииииийп (16+), след което да извадят нещо от сорта на корда и… пиииийп (18+) и накрая да включат анални топчета, които да… Охххх (22+)! Заклевам се, не се правя на пуритан. Просто някои от еротичните им идеи са ми оставяли онова кошмарно усещане, че ти се пукат и окапват зъбите, когато някой стърже с нокти по стъкло! Ето с защо, особено след епизода с изолирбанда, произведен един господ знае в кое мазе, както и след кратка справка с приятели, станали жертва на несполучливи секс идеи, се чувствам длъжен да внеса няколко основни разяснения по темата.

По-леко с фантазиите
Скъпи момичета, ясно ми е, че с тази конкуренция на секс пазара не е никак лесно и че се налага да си изобретателен, отворен за предизвикателства и ъъъ, как беше точната дума… а, да, „инвентив“. Употребила я една мацка, с която един приятел се запозна и прибра след коледен купон на рекламна агенция миналата година. „Пичове, знам, че работата им е да измислят и осъществяват нестандартни идеи – разказа после той. – Но предложението й да играем „гол дартс, който е като голия покер, но се ползват по-тъпи кухненски ножове, за да не стават грешки“, ме накара да изтрезнея за части от секундата и след рекордната минута и половина вече да отварям вратата на спасителното такси.“ Нямам никакви съмнения, че е било точно така. Защото колкото и да се бием в гърдите как искаме нещо невиждано и нечувано в леглото, дълбоко в душата си ние, всички мъже, се оказваме доста консервативни и… предвидими. Така че си давайте зор, разбира се, но не форсирайте до дупка!

Дай си ми парцалките, на си ти играчката
Вярно е, че обичаме да си играем с всякакви джаджи и да си купуваме „залъгалки“ за порасли момченца. Секс играчки­те обаче са по-различна работа. „Ако ми измък­не нещо такова още в първата нощ, може да се прости с втората“, обяснява Милен (27 г.). Проява на ревност или удар по мъжественост­та ни – приеми го както искаш, само изчакай известно време, преди да вкараш помощния инвентар в спалнята. И го направи, след като си убедила гаджето си, че се справя абсолют­но невероятно! „Освен това не съм навит да го тества директно върху мен. По-скоро ще съм ОК да ми го даде и да ми обясни как аз да го използвам върху нея“, добавя Тодор (29 г.)

Не изневерявай. На себе си.
Както обича да казва един приятел, завършил цигулка, „Да правиш секс, е като да свириш. Имаме едни и същи ноти и струни, но всеки ги изпълнява в собствен стил. И той или ти допада, или не“. Просто прави онова, което ти идва отвътре, без да се престараваш. „Никой (свестен) мъж няма да се обиди, ако не му бръкнеш в сливиците с език на първата среща и не го сграбчиш на секундата за задните части в изблик на сляпа страст, все едно сте в турски сериал – категоричен е Анастас (29 г.). – Ти знаеш ли колко е тъпо да се бориш цяла нощ с девойка, която си е втълпила, че ездачката е единственият начин да покаже колко е отворена, гореща и разкрепостена?“

Все още не си наясно? Попитай!
Един мъж може да се изнерви, ако седнеш в скута му по време на семейна сбир­ка. Друг може да се изнерви, ако не го напра­виш. Затова най-сигурно е да си питаш дали би му допаднало еди-какво си. Знам, че не е лесно. Направо си е плашещо. Но приятелите, с които говорех, казаха, че са отговаряли на какви ли не откачени въпроси, включително на ”Да не си прекалено уморен?“ и „Да не се срамуваш от котката?“ и това не ги е карало да се облекат и да си тръгнат. Нещо повече, след като са обсъдили „Ще ме понапляскаш ли?“ и „Какво ще кажеш да си поиграем на „палавата класна“, са изживели нощи, които ще помнят дьлги-дълги години. така че, смело напред!

И нека силата да НЕ бъде с теб!
Вярно, че нонстоп се пише как мъжката кожа е по-малко чувствителна и как по-грубите ласки директно ни вкарват в транс. Това е така… само донякъде. „Имах едно гадже, дето беше решило, че много ще ми хареса, докато ми прави френска любов, да подръпва тестисите – разказва Анатоли (25 г.) – Първия път, като го направи, изкрещях. Въобще не беше от удоволствие!“ Към това мога само да добавя, че аз лично имах подобен проблем с една девойка, която се впиваше като пиявица в зърната на гърдите ми – редуваха се нокти и зъби и от нейната страст бях намразил всички тениски и ризи, както и спането по корем, защото зоната денонощно ме болеше. Така че винаги е добра идея постепенно да увеличаваш натиска, като следиш за ответната реакция, вместо изневиделица да забиеш ноктопластика в плътта на нищо-не-подозиращото си другарче. Или да му отвъртиш един шамар.

Учи се от това, което прави той.
Хората докосват така, както биха искали да бъдат докосвани. За моя приятел Петко (31 г.) най-чувствителните телес­ни зони са гърбът и зад­ните части. Той обожава да прави такъв масаж на гаджето си и е казвал, че може да я масажира с часо­ве. Убеден съм, че и оста­налите мъже правят също­то – оставят улики кои са местата, където искат да бъдат докосвани, и какъв тип допир и темпо им харесват. Просто копи­рай движенията.

10 секс риска, които си струва да поемеш!

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар