Сватбата ми се оказа истински екшън и то с какъв финал само…

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Едва ли има младоженци, които да не мечтаят сватба­та им да е неповторима и запомняща се завинаги. И аз доста се постарах в организирането на нашата.

svatba

С Мишо нямахме достатъчно пари да наемем фирма, но заедно с кумата Камелия и шаферките подготвихме всичко – от украсата по ма­сите до игрите за младожен­ците и изненадите за гости­те. Бях сигурна, че празнен­ството ще мине по ноти, как­то се казва.

Най-голямата изненада обаче дойде още след като се венчахме в църквата. До­като се снимахме пред нея, кумата изведнъж изохка и се сви – водите й бяха изтек­ли. Беше бременна в седмия месец и явно напрежението й е дошло в повече. Кумът и един приятел я качиха в ко­лата и подкараха с бясна скорост към болницата. Ужасно се притеснихме и в първия момент празникът малко се обърка.

С влизането в ресторан­та свекървата се спъна и пльосна в цял ръст – добре, че само си натърти колене­те, а иначе нищо и нямаше. Сватбата трябваше да продължи, макар и без ку­мове. Едни приятели поеха тяхната роля и се справиха успешно. Танцувахме и се веселихме, макар че през цялото време се молехме всичко да е наред с Каме­лия и бебето. Може би зато­ва гостите, пък и ние, доста се понапихме. Един приятел на съпруга ми залитна и бут­на сервитьора, който тъкмо сервираше тортите. Той из­пусна таблата и изцапа хо­рата, които седяха на тази маса със сметана и шоко­лад.

В края на вечерта из­веднъж се появи кумът Крум – ухилен и щастлив. Камелия родила момиченце и макар че тежало 2 кила и полови­на, лекарите го уверили, че е здраво и всичко му е на­ред. И празникът започна отначало – този път поливах­ме малката Божидара.

Не само ние, а и гостите ни едва ли ще забравят на­шата сватба. Тя си беше ис­тински екшън, но – слава Богу! – с щастлив край.

Люси от София

 

 

 Джордж Клуни си изби сватбата!

 

 

 

 

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар