Модата дефилира в Ню Йорк

алкогард промоция

Седмицата на модата в Ню Йорк е в разгара си. Представят се великолепни и не до там модели на дизайнери от 4 до 11 септември.

Ще има над 270 ревюта  и презентации, които имат за цел да демонстрират новите идеи на своите създатели.

На официалната част се представи Гарет Пю – 32-годишен британски дизайнер с много интересна постановка. Имаше танци, видеоклипове, лайф пърформанс и други атракциони.

Тридесет минутна театрална пиеса от режисьора Спайк Джоунз, носител на Оскар имаше на откриването.

На 8 септември се очаква ревюто на Томи Хилфигър, който го презентира с новината, че включва ексклузивна дигитална програма. В Сентръл парк ще представи колекцията си „Поло” и Ралф Лорън.

Имаме възможност да наблюдаваме модели на тоалети за пролет 2015 г., готови за носене! Манекенките са „от всички размери” и това вече е тенденция! Моделите макси вече няма да липсват по подюмите, тъй като и най-консервативните дизайнери в тази област разбраха, че на света има повече красиви жени, отколкото кльощави!

Дизайнерът Зана Бейн представи секси колекция с колани от кожа, които са били носени от Лейди Гага до Бионсе и Гуинет Полтроу. Тя упорито работи за настаняване на всеки размер под слънцето, от самото начало. Така че за нея дефилето в Ню Йорк е поредното доказателство, че трябва да се използват модели от всички форми и размери. Не само това, но нейн тоалет беше представен от манекенка, която носеше бебе! Моделът, облечен в едни футуристични, златни, кожени дрехи, държеше в ръцете си особено сладък аксесоар. Пълничко малко момче, облечено само с памперс и един златен колан.

По традиция след Седмицата на модата в Ню Йорк започват и  дефилетата, които ще се проведат в Лондон, Милано и Париж. Предстоящи седмици на модата: Лондон 12  – 16 септември 2014 г.; Милано 17 – 23 септември 2014 г.; Париж 23 септември – 1-ви октомври, 2014 г.

 

 

Как избирате полата, която най-много ви подхожда?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар