Кои звездни двойки ще се сгодят през 2012 г.? Ето нашите предположения!

Добре, добре. Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл все още не са потвърдили своя годеж. Но не са го и отрекли! Така че, докато все още се чувстваме като предсказатели, нека да вървим напред и да предположим кои други знаменитости ще обявят годеж през 2012 г.!

Съберете  се около  кристалната ни топка и вижте нашите предсказания!

Дженифър Анистън и Джъстин Теру
Говори се, че Джен и Джъстин точно са изпрати съвместна картичка по повод празниците. Ако това не говори за „завинаги”, не знам кое би.

Дрю Баримор и Уил Копелман
Дрю и приятеля й – арт консултант, с който живеят заедно, излизат от началото на 2011 г. Хей, Уил, ако търсиш добър подарък за рождения ден на Дрю, която навършва 37 през февруари, може ли да предложим нещо блестящо?

Даян Крюгер и Джош Джаксън
Този супер-сладка двойка датира от 2006 г. насам, така че може би те планират да бъдат като „Голди и Кърт“ (те са били заедно в продължение на почти три десетилетия!), Но ние все пак залагаме, че Джош ще сложи пръстен на ръката на Даян през 2012 г.

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли
Хей, имаме нужда от поне една малко вероятна възможност, нали? Плюс това, Райън неотдавна заведе Блейк в дома си във Ванкувър, така че може би тези двамата са на ускорен път към брака!

Кои от тези знаменити двойки ще се сгодят  през 2012 г.? Има ли някои които сме пропуснали?

Бяхме изкушени да сложим Бийбс и Селена в списъка, но се надяваме да не се сгодяват! (Той ще е само на 18!)

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар