Водолеят е носител на сила и остър ум

Водолей владее от 21 януари до 19февруари. Този зодиакален знак е носител на сила и разум.

Vodolei

Водолеят е олицетворение на съдник-възмездник. Той покровителства бързите двигателни сили. Под негово влияние стават промени, пътешествия, преселвания. Водолеят означава посвещение и служба за доброто на дру­гите. Скъпоценен камък на родените под него е сапфирът, който им помага да запазят своята чистота.

Родените под Водолея са опитни мислители, раз­съждаващи научно. Те се отличават с бляскав ум, който се ограничава в кръга на нагледното, очевидното и наблюда-емото. По характер са любезни, изискани, добри. Стремят се към дружба с високопоставени люде. Под властта на Водолея се намират растенията: индийски нар, тамянка, смирново дърво, еквалиптус и хвойна.

ЖЕНИТЕ, които са родени под Водолей, са весели, любезни, симпатични, искрени и постоянни в своите чувства на любов, обич и приятелство. Те имат добър характер, спокойни са, обичат мира и сговора, енергични са, последователни са в своите мисли и постъпки. Макар че обичат развлеченията и насладите, умеят да запазват своята сериозност. Някои дори се държат нависоко и са недостъпни.

МЪЖЕТЕ са любезни и влюбчиви. Те имат здрав разум, способни са да бъдат независими. Занимават се с наука. Човек може да им се довери напълно, понеже не се вълнуват прекалено, умеят да запазят хладнокръвие, да действат и да говорят спокойно, а в същото време да бъдат искрени и честни. Те са верни на приятелите си. Големи славолюбци са. Техните заслуги ще бъдат справедливо възнаградени, но те не трябва да се надяват на богатство докато са млади: богатството ги очаква, когато минат средна възраст.

 

 

Как да омагьосате атрактивния Водолей?

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар