Рибите се носят по течението до постигане на успеха

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Риби владеят от 20 февруари до 20 март. Този знак е носител на подвижност.

Ribi

Зодиакалният знак Риби представя стъпалата на световния човек; затова той отбелязва основата и опората на всички видими неща, както и механическите сили на човечеството. Рибите означават още и търпеливо робство и смирено подчинение. Този знак е и емблема на кръщението с вода, което е начало на нов живот. Скъпоценен камък на родените под Риби е белият бляскав хризолит. Рибите бележат пълно безразличие към каквато и да е било разумна дейност. При всичко това, някои родени под тоя знак биват умни люде, макар че не обръщат внимание на чуждите мнения и са много равнодушни към всичко, което занимава другите. Тия хора приемат нещата, както са си, без да мислят много за тях, и не обръщат сериозно внимание на нищо. Те живеят и умират без да се тревожат от скръбни размисли по дълбоки въпроси.

По характер са саможивци, стеснителни, безгриж­ни, безобидни, просто душни. По естество са миролюбиви; действията им зависят от влиянието на техните приятели и най-често от обстоятелствата. Самият живот ги тласка напред, макар и бавно. Растенията, посветени на тоя знак, са всички водорасли. Минералите са: корал, варовик и пясък.

ЖЕНИТЕ, родени под знака риби, са стройни и са забележителни хубавици. Съждението им е добро, имат добро сърце, докато съперничеството не надделее в техния нрав. Те са верни в приятелство, любов и обич, посто­янни са в своята привързаност и са образцови съпруги.

МЪЖЕТЕ по нрав са бързи, подвижни, впечатли­телни и променливи. Те обичат тайнственото и вярват в духове; някои са склонни към изневяра. Те лесно се въз­хищават, изпадат във възторг; смели са, играят комар, но не за печалба, а от жажда към непознатото и непредвиденото. Те лесно се разпалват, честолюбиви са, искат да изпъкнат, а пък са пълни с предразсъдъци. Волята им е много променлива, а на някои – слаба, та не могат да вземат определено решение и да го поддържат докрай. Повечето са доверчиви, добродушни, простодушни, лековерни, искрени в своите думи; привързват се от сърце. Надарени са с приятен съчувствен характер, кротки са, изпитват чувства на нежност; биват услужливи до угодливост и дори до раболепие. Но в същото време са сприхави, буйни, гневливи. На младини прекарват в бедност, а когато по-късно спечелят богатство, прахосват го с широка ръка.

 

 

 

Как да хванем на въдицата си мъж от зодия Риби?

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар