Кои ВИП-бебета ще се появят на бял свят през септември?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Тежко лято преживяват три родни хубавици, които очакват първите си деца

диляна Диляна Попова така и не успя да се нарадва на бременността си, скандалите около връзката й с Асен Блатечки следват един след друг. Последните клюки са, че актьорът се е върнал при жена си след шокиращите откровения на любимата му, че е топлила леглата на мутри. Според официалната версия на манекенката двамата просто са разбрали, че любовта е едно, а съвместното съжителство – съвсем друго. Диляна е решена сама да отглежда сина си, когото очаква през , септември. Сега разширява бизнеса си – подготвя серия от бебешки дрешки.

Макар и без клюки скандали, певицата Лора Караджова също кара безметежна бременност. Макар че в първите месеци излизаше на сцена и гордо демонстрираше нарастващото си коремче, щерката на Данчо Караджов от „Сигнал“ е на легло от известно време. Повръща непрекъснато и близките й въвели дежурство край нея от страх да не й стане нещо. След като Лора дълго кри пола на бебето, накрая приятелки го издадоха във фейсбук – ще е момиче и ще се роди в началото на есента.

Черната Златка, която също ще става майка през септември, безметежно демонстрираше наедрялата си фигура на къмпинг„Каваците“, където семейството й има заведение. Но последните наводнения я принудиха да се прибере в Бургас и там ще дочака раждането на сина си през септември. Ще го кръсти Мирослав на татко му, пише вестник „Всичко за семейството“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар