Бум на обриви от псориазис

Кожното заболяване вече тормози и младежи под 25 години.

losion in derma

Бум на жестокото кожно заболяване псориазис разтревожи дерматолозите. Ковар­ната екзема поразява всеки пети и се разраства като епидемия предимно сред хората с по-лабилни нерви, които не могат да издържат на силния стрес. Мъчителните обриви обаче атакуват не само възрастните, но и младежите – между 15 и 25 години.

Кожната зараза е една от най-неприятните, тъй като на практика болестта не се лекува, признаха дерматолози.

Червените петна, които се превръщат в ужасни люспи, се появяват веднага след тежък стрес, а сърбежът е непоносим. В по-напреднала фаза обривът може да се разпространи светкавично и буквално да превземе цялото тяло, обясняват мъките на болните кожните доктори. Докторите препоръчват на паци­ентите да борят упори­тите петна по кожата с морска вода, но тази терапия е възможна само през лятото, пък и за кратко. Друга алтернатива са продуктите на билкова основа без химикали, токсини и ГМО.

Вече на пазара има продукт разработен съвместно с лекари, фармацевти и билкари върху основата на нови проучвания в областта на дерматологията и козметичните технологии.

IndermaLosionPhotoЛосионът „Ин дерма” е подходящ както за хора, които имат свръхчувствителна кожа, така и за тези, които са застрашени или страдат от псориазис, кожни възпаления, груба кожа. Новият лосион тонизира, активира, подхранва и омекотява кожата, като по този начин намалява честотата на възпаленията и благоприятства кожния имунитет.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар