Лимон за здрави нокти и омекотител за коса

Понякога се случва да ни свърши я балсама за коса, я заздравителя за нокти. Има ли решение в тези ситуации?

лимон Има, и то най-често се намира на една ръка разстояние от нас – в кухнята.

Омекотител за коса

Случвало ви се е да сте изненадани неприятно от липсата на достатъчно балсам за коса, докато сте под душа, нали? Не се паникьосвайте – всичко, което ви трябва, е една супена лъжица омекотител за дрехи, разреден с достатъчно вода, за да покрие площта на косата ви. Със сигурност не върши толкова добра работа като официалния балсам, но все пак ще излезете от вкъщи с незаплетена и фиксирана прическа.

Лимон за чисти нокти

Искате да имате красиви и здраво изглеждащи нокти? Купете си лимон. Нарежете го на десет резенчета и натъркайте всеки нокът с тях. Ако сте пушач или току-що сте рязали лук или чесън, този циппрус ще отнеме неприятната миризма от пръстите.

Спрей за готвене за перфектен маникюр

Знаете я приказката, че жената е най-безпомощна, когато е с прясно лакирани нокти. Е, вече господата няма да се наслаждават и на тази неколкоминутна свобода на действие. Ако нямате спрей за бързо съхнене на лак, то може да напръскате ноктите си със спрей за готвене. Предлага се в големите вериги магазини. Върши мигновена работа за перфектния вид на маникюра ви в последния момент, пише списание „За жената“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар