На „ти” ли си със секса?

промоции

Имат ли G-точка мъжете?

Мъжете също имат турбобутон към оргазма и това е простатата. Стимулира се много лесно, като свиеш палеца и средни пръст и с частта между първата и втората става силно притиснеш кожата между торбичката с тестисите и ануса, след което започнеш да масажираш в кръг.

Женската еякулация е реалност или мит?

Всяка трета жена поне веднъж я е изпитвала по време на секс. Експертите твърдят, че пръст в цялата работа има G-точката: когато е стимулирана, парауретралните жлези (т.нар. женска простата), които се намират в непосредствена близост до уретрата, отделят секрет. Процесът е напълно нормален и няма нищо общо с уринирането, категорични са експертите.

Какво привежда тялото в най-добрата форма за секс?

Аеробно натоварване половин час преди секс прави чудеса с мускулите, повишава нивото на ендорфини и обезпечава прилива на кръв към тазовата област,

Хората, които редовно правят секс, са с естествено повишен имунитет?!

Два оргазма в седмицата са достатъчни да укрепят имунната система и да предотвратят вероятността да настинеш. Освен това сексът стимулира производството на хормона DHEA дехидроепиандростерон), участващ в производството на тестостерон, и на естрогените, които ускоряват метаболизма и понижават нивата на холестерола. Сексът се оказва и супер добро антистрес средство: 20-минутни ласки са равни на час релаксиращ масаж. Ако страдаш от безсъние на нервна почва, оргазмът ще ти подейства като приспивателно – в разстояние на 15 минути след него ще заспиш.

Колко калории се съдържат в една еякулация?

Спермата е бедна на калории, но за сметка на това е богата на полезни витамини и микроелементи. По-точно, в 100 грама течност има 25 мг калций, 29 мг магнезий и 3.5 мг витамин С. Средностатистическият мъж отделя в момент на оргазъм 3.5 грама сперма, в която се съдържа 7% от дневната норма калий и цинк. Както става ясно, и най-активният полов маратон не може да играе ролята на мултивитаминен комплекс.

Най-разпространената грешка, която допускат мъжете при слагането на презерватив?

По правило латексът не губи свойствата си само в случаите, когато се съхранява на прохладно място и не е подложен на никакво механично въздействие. Което няма как да се случи, ако опаковката седи в портфейла, джоба, жабката и т.н. месеци наред. Изобщо презервативите са нещо, изискващо деликатно отношение. Опаковката трябва да е цяла, а при отварянето й трябва да се внимава да не се разкъса деликатната материя с нокът, Ако се окаже, че го слагате наобратно, не изкушавайте съдбата, а отворете нов.

Всяка 12-а от нас е алергична към секса!

Според едно изследване приблизително 8% от жените са алергични към секса. Не към латексовите презервативи, не и към спермата на партньора, а към самия сексуален акт. Симптомите на тази алергия се проявяват в главоболие, болки в гърлото и отичане на носоглътката след оргазъм. Срещу всички изброени симптоми успешно се борят антихистаминните препарати – при консултация с лекар, разбира се.

Коя поза предпочитат повечето жени?

Нищо ново под слънцето . Малко под 50% от разпитаните жени предпочитат мисионерската поза, макар да знаят, че тя не е най-преспективаната от гледна точка на достигане до оргазъм. Безспорният й плюс е, че в нея се вижда лицето на партньора. Впрочем няма изненада и в предпочитанията на мъжете – точно така, на първо място е кучешката.

Най-пълноценен оргазъм достигат жените, които…

… великодушно предоставят на партньора си шанса да се справи сам с цялата работа.

Принципно идеята с вибратора не е никак лоша. Но ако сексът беше само за един човек, природата щеше да ни е създал хермафродити, нали така? А колкото до активността, истината е, че колкото повече се движиш, толкова по-малко си съсредоточена върху усещанията си: така че заложи на по-активното участие в началото, а на финалната права се отпусни.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар