Чантата е част от вашия имидж!

промоции

Дамската чанта е една от най-важните части на образа на жената.

Разнообразието от стилове в съвременната мода ни предоставя възможност за голям избор от чанти. Те са различни по стил и материал. След като посетите магазин за чанти, винаги можете да откриете това, което ще подчертае основите на външността ви. Разгледайте какви модели предлагат дизайнерите този сезон и едва след това можете да отидете в бутика или до магазина за чанти.

Чантите на Луи Витон са класики и са на мода в продължение на много години. Елегантните модели, които е сътворил популяризират марката (LV) и днес на пазара.

Онези, които обичат ръкоделие и се опитват да се различават от тълпата, могат да си направят фина и елегантна чанта от стари дрехи.

Първо, нека да видим чантите, които остават на мода този сезон. Чантата с една дръжка, вероятно, вече е класика. Нейната неизменна популярност дава всички основания да вярваме, че този модел ще се запази през следващите сезони. Моделите с две дръжки също се търсят, но тази година са доминирани от модели „през ​​рамо“. Те са много практични и удобни за носене.

 

Според много дизайнери най-модерните чанти са модели от гладка кожа, жълти или кафяви цветове. Що се отнася до орнаментите, заслужава да се отбележи сдържаност. По време на пика на популярността в предстоящия сезон ще има модели, които могат да бъдат приписани на света на бизнеса. Вие също трябва да обърнете внимание на различните чанти, сред които има големи и много удобни. Но най-модерните чанти на 2014 г. са пътните. Те се различават по своята универсалност и практичност.

 

Каквато чантата, такъв и характерът!

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар