Сайтовете за запознанства като средство за намиране на мъже!!!

В почти всички български градове жените са с близо 4000 повече от мъжете. Във Варна разликата е към 10 000, а в София – 60 000! Нищо чудно, че намирането на готин партньор понякога ти изглежда като римейк на „Мисията невъзможна”.

Ето няколко нови и дръзки идеи за прекратяване на сухия период…

Не избирай хората с най-привлекателен профил

Ако ни предложат голям избор, обикновено се мятаме към добре познатото. Този рефлекс е особено силен, когато решим да потърсим интимност чрез сайт за запознанства. Ако ще се отдадеш на този специфичен вид онлайн шопинг, опитай да не се поддаваш на първите си инстинкти – те обикновено те подвеждат именно към вече извървени пътища. Профилите, които ти се виждат най-апетитни, вероятно ще се окажат дежа вю. Рискът да си избереш копие на бившия или поредния безобиден, но скучен индивид с две кликвания не е за подценяване. Прегледай асортимента внимателно и нарочно влез в контакт с мъже, различни от обичайния ти контингент. Не драстично противоположни, но достатъчно встрани от погледа ти досега – нали идеята на сайтовете за запознанства е именно да разширят любовния ти кръгозор?

Ще помогне, ако си дадеш и ясна сметка за нагласата, с която сърфираш. За много от нас да търсим нови завоевания онлайн, е любопитно и вълнуващо, но за други може да изглежда като вид „падение”. Ако си от вторите, вероятно няма да си съвсем непринудена и справедлива в оценката си за представящите се в сайта мъже и ще се фокусираш върху разочароващите им аспекти. Как да избереш ли? Набележи кандидати, които споделят някакви конкретни детайли за себе си и нямат нереалистични очаквания от евентуалните си партньори. Направи си списък на специфичните елементи във външността, езика и представянето му, които ти се виждат симпатични, и още един – на отблъскващите или съмнителни аспекти. Ако „червените точки” са поне с две повече от „черните” – дай му шанс!

Поука: Често го споменаваме, но си е така – колкото и да сме умни и чувствителни, много рядко притежаваме наистина полезно самопознание. Вкопчени сме в заблуди и илюзиите относно самите себе си, закостеняваме в предпочитанията и вкусовете си. Интернет запознанствата са добър вариант за „сухи тренировки”, при които можем да разчупим рутината и да опитаме нови подходи. Ако не друго, така ще научим много нови неща за заложбите си на любовния фронт.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар