Междуженски войни

Ако следните твърдения важат за теб, вероятно женската злоба ти е малко в повече. Прояви солидарност, моля!

1. Съчувствено проронваш: „Ох, Катето, горката, на нищо не прилича с това коремче”, по адрес на позната, която в момента е бременна в петия месец.

2. Когато качваш снимки от някой купон във Фейсбук, предварително се уверяваш, че на тях всички други жени от компанията са снимани от кофти ъгъл, така, че краката им изглеждат къси, а кожата им лъщи.

3. Умираш си да утешаваш приятелки, които наскоро са били зарязани без капка жал, тъй като сълзливите им изповеди тайничко те зареждат.

4. Настойчиво молиш гаджето на приятелка да те закара до фитнеса, понеже ти е свършило маслото на колата, а после „под секрет” разказваш на три други приятелки от общата ви компания как те е свалял.

5. Позната мисли да се татуира и те моли за съвет, а ри я уверяваш, че един голя-я-я-ям озъбен крокодил точно между двете гърди ще е адски шик.

6. Правиш се на болна, за да не излезеш с приятелката си и очарователното й, грижовно и богато гадже, защото идилията им ти причинява спазми на стомаха от злоба.

7. Гаджето ти поглежда за секунда красиво момиче, с което сте се разминали на улицата, и ти светкавично изсъскваш: „Мале, колко са й криви краката на тая!”. С цел и тя да те чуе.

8. Излизаш с по-пълничка приятелка и й поднасяш трогателната си изповед за това как преди си била максимум 48 килограма, а напоследък не можеш да мръднеш и грам по-надолу от 49, представяш ли си!

9. Любимата ти тема за разговор с гаджето ти на вечеря е как мъжът на Мими не й купил нищо за рождения ден, а онзи на Криси май-май й изневерява.

10. Когато четеш списания за звезди, стандартните ти коментари са от рода на „Какво й харесват на тая Меган Фокс” или „Циците на Марая Кери са си изкуствени, какво се прави на ударена, бездарницата му!”.

11. С колежка си бърборите до кафе машината и точно в момента, когато се появяват още хора, изстрелваш: „Честно, не знам как можеш да изкараш толкова време без мъж”.

12. Когато някоя твоя позната отслабне видимо, споделяш под път и над път „искреното си притеснение”, че няма начин да не е станала наркоманка.

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар