Чехлите са пак на върха!

Това са най-удобните обувки за носене през лятото – секси са, могат да бъдат високи и ниски, със закрити или открити пръсти.

Сабо или чехли обикновено означава обувка без пета с всевъзможни височини на тока, носи се както от жените, така и от мъжете.

Носенето на чехли изисква да спазвате някои правила, като например – поддържайте краката си перфектни – не са разрешени никакви занемарени ходила със захабени пети или нелакирани нокти. Обикновени чехли в ежедневието биха подхождали с дълга тънка пола с цепка отстрани или отпред. Също така си отиват със 7/8 панталон, който може да бъде както тесен, така и широк като пола.sabo na tochkisabo-cvetsabo-cvet1

Готин хит са чехлите с много цветове – пъстри багри от цветя или различни цветове пръчки, квадрати, кръгчета. Но това се отнася за тези, които си падат по такъв стил. Няма да сгрешите, ако заложите на класически и прости цветове, за да не се натрапват. В същото време е добре да бъдат освен в тон с допълненията към тоалета ви – и тонално обвързани с чантата и колана, най-вече.sand-1

Няколко дизайнери показват сабо и чехли от висок клас. За по-секси подход ни показват острота отпред и тънки токчета. Някои от тях препоръчват да се носят чехлите с тесни дънки или мини-рокля, а не широки в ханша и стесняващи се надолу панталони. Въобще вече не са на мода всякакви видове „потури”.

sand-2sand-3

Други дизайнери показват чехли с каишки, имитиращи сандали, които демонстрират колоритния ви педикюр. Един от тези модели представлява платформа от тъмно дърво и сини велурени каишки, които се заключват с катарама на глезена. Много елегантни са чехлите с каишки около глезена. Те имат вид, който ще приляга да се носят на шикозно парти край басейна или нещо малко по-официално в лятна вечер.

Намерете подходящите за вас чехли и се радвайте на удобството от носенето на такива обувки.

 

Тези дрехи и обувки вече не са на мода!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар