Може ли да има любим по поръчка?

Първо запомнете: винаги получаваме от света именно това, което искаме

 

идеален мъж

Но много често оставаме разочаровани. Защо? Защото „мислената поръчка“ диктува на Висшите сили не съзнанието, а подсъзнанието, оперирайки със собствени понятия. Например, ако дамата се стреми да си намери осигурен съпруг, подсъзнанието разбира: всъщност на нея са й нужни пари – и започва да търси оптимални способи за реализиране на тази мечта. И по-скоро ще принуди дамата да се катери по кариерната стълба, отколкото да й даде реален шанс да устрои личния си живот.

Дори не можем да си представим какво могъщество притежава нашето подсъзнание! То е способно да реализира всяка цел ако точно „знае“ какво е необходимо на неговия собственик. Следователно, за да откриете идеалния за вас партньор, първо – трябва да убедите подсъзнанието си, че действително ви е необходимо семейство, че вашата вътрешна потребност е именно да се омъжите, а не решаването на финансови, социални или жилищни проблеми. И второ – трябва да дадете на подсъзнанието си конкретните белези на вашия бъдещ съпруг -и тогава то ще положи всички усилия да ви „организира“ такава среща. Вземете хартия и молив и запишете резултатите от вашите размишления и скоро ще знаете всичко за бъдещия си съпруг…

Първо, изяснете какъв трябва да бъде този човек. Дори ако мечтаете за сливане на душите, външността на партньора не може да ви е безразлична. Какъв е той – блондин или брюнет? Не е важно? Отлично, тогава помислете кое е съществено за вас – например ще се влюбите ли в мъж, по-нисък от вас? В човек с „бирено коремче? Задължително ли е да има европейска външност? Определете примерната възраст, ръст, телосложение и т. н. Изяснете социалния му статус. Искате да си намерите директор на фирма? Ще се задоволите ли с гимназиален учител? Мъже с каква цифра на дохода разглеждате като възможни кандидати за съпрузи?

Най-главното – каква личност трябва да бъде съпругът ви, какви душевни качества особено цените и смятате за задължителни? Колкото по-пълна е тази част от портрета, толкова по-добре.

Вижте колко реалистичен се получи той. Ако мечтаете за банкер, който да ви води през уикендите в Париж, да печели по милион и при това да проявява нежност и деликатност, то рискът да останете цял живот стара мома е много голям: бизнесакулите рядко биват „ангелчета с крилца“ – за да въртят милиони, е нужна голяма доза агресивност. Помислете дали да не внесете в портрета някои поправки.

Следващата стъпка е да помислите какво очаквате от бъдещия си избраник. Очаквате той да е за вас защита и опора или е по-важно с него винаги да ви е интересно? Искате да ви освободи от нуждата да мислите за пари или да се радва на вашите професионални успехи и да се гордее с високата ви заплата, пише вестник „Феномен“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар