Могат ли обиците да лекуват?

Ако имате проблеми със здравето, трябва да имате предвид следните препоръки

камъни обици

При болки вследствие на възпаления, в резултат на преумора, при нощни болки вследствие на травми носете обеци от злато с прозрачни камъни или от сребро с нефрит, яспис, ахат, хематит, лазурит.

За усилване на сексуалността както при мъжете, така и при жените, можете да въздействате с червен кристал (рубин, турмалин, оранжев сердолик) върху т. нар. „точка на Босх“ на ухото (на това място понякога носят допълнителна малка обеца).

За защита от уроки се препоръчва обеца от сребро с хематит – за жените на лявото, а за мъжете на дясното ухо; за усилване на лечебното въздействие на минералите използвайте асиметрия в носенето на обеци: обецата с лечебния камък се поставя на противоположната на болната страна, а за болната страна – малка обеца на винт от метал, в която е поставен камъкът. Така, ако имате нарушение в черния дроб, носете една обеца с малахит или корал в меден обков на лявата страна и едно малко медно топче в ухото на дясната. А ако в комплекта има не само обеци, но и пръстен или колан, то лечебният ефект се усилва, пише вестник „Феномен“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар