Променяме ли съдбата си като променяме прическата?

промоции

Оказва се, че от формата на прическата, дължината и цвета на косата зависи какви черти от характера ще покажем пред света, как ще се отнасят към нас околните, какви събития ще се случват в живота ни

 

прическа

Така че, променяйки имиджа си, добре е да се обръща внимание не само на препоръките на стилиста, но и на съветите на астролога.

Най-големите промени очакват онези, които са решили кардинално да променят дължината на косата си – да я отрежат или да я удължат (днес това също е възможно). Неволно те попадат под влияние на противоположна енергетика: на мъжка – тези, които са решили да отрежат косата си, и на женска – които ще я удължават.

Като си направите къса прическа, ще придобиете по-активна жизнена позиция, по-пробивни качества, сила и… способност да привличате конфликти, като едновременно с това ще изгубите възможността да решавате споровете по мирен път. С тези качества ви даряват Марс, Слънцето и Уран, които умеят истински да разтърсят прекалено спокойното съществуване. Ако в плановете ви влиза „нежна революция“ в собствения ви живот, скъсявайте косите си постепенно – по 2 – 3 см на месец.

Обратният процес -на порастване на косата е много по-бавен, тъй като се намира под влияние на меките женски планети Луна и Венера. Дългите коси винаги правят образа по-сексуален и мек – както при мъжете, така и при жените. Способстват за хармония в личния живот и душевно равновесие и адаптация в колектива. Но професионални и материални успехи не чакайте – прекалено спокойната работа никога не е особено успешна, пише вестник „Феномен

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар