Дръж си езика зад зъбите и…върви към рая

Ето как го правят другите, когато са в началото на флирта

Толкова пъти сме говорили за словото вън и във леглото. За вълшебството на някои думи, след които сърцето ти отначало сякаш спира, после препуска лудо, а дрехите сами падат от тялото ти. Някои хора ги знаят инстинктивно и ги казват точно навреме, като вълшебните пароли в приказките, като „Сезам, отвори се!“… Щастливци, на тях не им трябват уроци и напомняния, то им идва отвътре. Но повечето от нас придобиват познанията си по системата „грешка – опит“. Всичко по-долу казано е за думите, които не бива да произнася­ме, защото има опасност да развалим магията и красивото чудо да не се случи.

  • Бившият.

Всеки би искал в началото на връзка­та да е наясно с миналото на другия, но тези откро­вения не са за първите срещи. Да стовариш върху новия си партньор цялата информация за „бившия“, всички жалби от неговото коварство, подробностите от раздялата ви, не е доб­ра идея – остави я за по-късно. Защото той – нови­ят, веднага ще си предста­ви как биха се развили ва­шите отношения. А това ще охлади атмосферата, със сигурност… Ако все пак той настоява да научи, измисли си една фраза, която да обобщава неща­та, без излишни детайли. Нещо такова: „Да, имах доскоро гадже, но връзка­та се изчерпи и се разде­лихме с добро.“

  • Домашните любимци.

Жените са по природа по-големи чистници, кучеш­ките косми и аромати на­всякъде из дома не ги възторгват. Затова не бързай да казваш, че имаш две кучета и една котка, отложи показване­то на цялата фотосесия в телефона си. Не й разпра­вяй как хубаво се гушкате със своя любимец в легло­то, защото това, което тя си представя, са изцапа­ ни чаршафи и косъм в супата.

  • Здравословното ти състояние.

Имаш високо кръвно? Съмнителен об­рив в слабините? Тревожиш се за състоянието на черния си дроб? Замълчи, запази тази информация за джипито или за майка си, която ще те изслуша с внимание. Новият ти парт­ньор може панически да побегне с писъци, ако му кажеш, че повечето в рода ви страдат от сериозни болести.

  • Финансовото положе­ние.

Има безброй много признаци дали един човек е финансово стабилен и някои от тях са натрапчи­во видими – дрехите, кола­та му, заведенията, в кои­то ходи… Но темата за това кой какво печели не е сред тези, които задъл­жително ще отворят път за флуидите помежду ви. Поне не веднага. Въздържай се от такива въпроси, защото другият може да си помисли, че само парите ти са в ума. Няма по-отрезвяващ душ от този, повярвай ми.

Всеки от нас в някакъв момент се чувства нещастен, изоста­вен от късмета, самотен, неразбран… Не стоварвай това бреме върху човека, с когото начеваш нова връзка – това ще съсипе крехкото разбирателство помежду ви и нараства­щото желание на едно оп­ределено място в тялото му. Ако още на първа сре­ща почнеш да се оплак­ваш от скапания си живот, да откровеничиш как те мъчи кризата, безсънието, мисълта за бъдещето, чо­векът срещу теб веднага ще си помисли: олеле, къде се пъхам между ша­марите! И ще е прав.

Макар нещата помежду ви да са напред­нали много, никак не е под­ходящо да разказваш още на първите срещи какви проблеми имаш с вибрато­ра или с оргазма си… Как веднъж си попаднала на суинг сбирка с петима мъже и само две жени и колко много искаш да опи­таш садо-мазо… Ами ако той/тя не одобрява това, а има сериозни намерения за вас двамата? По-добре си прехапи езика.

 

Ето как флиртуват мъжете според зодията

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар