Има ли още хора, които харесват кльощави жени?

промоции

Да бъде красива е едно от най-силните желания на всяка жена!

Според много изследвания, девет от всеки десет тийнейджърки са недоволни от тялото си. Защо те си мислят, че по-тънките момичета имат повече приятели и са харесвани от повече хора. Вярно е, че няма красота в много дебелите жени, но същото важи и за кльощавите, на които им стърчат кокалите. Не само че е грозно, но вероятно тези жени имат нужда от лечение.

И ето добрата новина! Повечето проучвания сред мъжете показват, че не харесват жени със стърчащи кокали, а дори малко повече плът е за предпочитане. Дори мъжете не понасят, когато жените непрекъснато говорят за диети. Ето нашите съвети за това как можете да изглеждате красива.

1. Привлекателна за мъжете

Всяко момиче иска да изглежда красива и привлекателна. Много момичета са готови да правят компромиси със здравето си, за да изглеждат по-слаби, но това може да бъде много опасно. Мъжете ще ви харесат такава, каквато сте и няма да мерят килограмите ви, когато потънат в очите ви и го заразите с усмивката си!

2. Стремеж към красиво тяло

Този стремеж може да се превърне в болестна мания, а всички знаем, че тялото е дар от природата и ние трябва да се харесваме такива, каквито сме създадени, като се съобразяваме само и единствено със здравето си. Чиста храна, чиста вода и чист въздух – това ни носи здраве и усмивки.

3. Носенето на панталони

Е, не е много привлекателно да видите отпуснати меса, излизащи от дънките или тлъсто дупе. Но пък не е необходимо и да стърчат кокалите ви. Винаги можете да подберете подходящ панталон за дупето си, например – не носете панталони с ниска талия, ако имате къси крака.

4. Бъдете по-уверени

Не само формата на тялото ви дава увереност. Самочувствието идва от самите вас, от вашата душевност и от това да се отървете от комплексите си. Огледайте се около вас, когато ходите по улицата – колко хора имат идеални пропорции на тялото? Николко…Всеки има някакъв недостатък и това не пречи на човека да си живее живота без да плаща „данък обществено мнение”!

 

 

Мъжете харесват закръглените форми!

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар