Хвани си кака да те отрака

Открехна ме на неща, за които не бях чувал…

 

Покрай приятелката си от близо година редовно чета сайта www.po-krasivi.net. Разбирам, че много хора имат проблеми, които най-често са свързани с любовта и отношенията между мъжа и жената. При мен в това отношение всичко е на­ред. Драмата ми е, че моите близки и приятели не при­емат жената, която обичам и с която живея от известно време.

Причината затова е, че Николина е 8 години по-голяма от мен – аз съм на 23, а тя е на 31. Разликата почти не се забелязва, защото тя е много стегната и готина, мога да кажа, че има най-готиното дупе и гърди, каквито съм виж­дал. В началото на връзката ни всички мислеха, че това е една авантюра – да преспя с по-опитна какичка. Само че между нас има чувства, и то доста силни, след като от толкова време сме заедно и ни е хубаво.

Всички ме навиват да зарежа Николина, приятелите ме бъзикат, че тя ме е осиновила. Майка ми пък плаче и се сърди, че съм се повлякъл с тази дърта жена, така я нари­ча. Преди нея съм бил с доста млади момичета, просто заради секса, но никое от тях не ме кефи така в леглото. Гледат набързо да свършим, най-вече на тях да им е доб­ре, не им пука дали ти си доволен на 100 процента. На една не й харесва да прави френска любов, друга се държи като дърво, да не говорим, че всички искат да ги водиш по дискотеки, да ги обсипваш с подаръци и ако може, да ги издържаш, пък те да си живеят, без да работят.

С Николина е съвсем различно. Тя наистина се грижи за мен, угажда ми, но не това е най-важното. Тя ме разби­ра и с нея винаги имаме за какво да си говорим. Аз също съм готов да направя за нея всичко, за да се чувства доб­ре. Помагам й с каквото мога. Николина непрекъснато ми говори, че трябва да продължа да уча и да се развивам. Дори се записахме на курс по английски. Заедно ходим на йога и на плуване. Колкото до секса, няма жена, с коя­то да се чувствам така добре в леглото. Каквото и да ми щукне, приятелката ми е готова да го експериментираме. Да не говоря, че тя е по-луда и от най-откачената тийнейджърка. Признавам, че Николина ме научи на много неща в секса, за които дори не бях чувал. Подари ми едно раз­кошно илюстрирано издание на „Кама Сутра“ и всеки път опитваме по нещо ново. Можем да прекараме в леглото целия уикенд, без да ни омръзне.

И съм решил, че ще остана с Николина, въпреки всички упреци и насмешки. Какво като е по-голяма, това не ми пречи. Ако се наложи, ще заминем някъде. В края на кра­ищата най-важното е на мен да ми е добре. Човек не жи­вее заради хората, а заради себе си.

Стоян

 

 

Разтърсващ оргазъм ? Възможно е!

 

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар