Преди ме искаше всеки ден, а сега дори не се възбужда

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Пише ви една жена от провинцията на 32 г.

 

Искам да споделя своя проблем, от който не мога сама да намеря изход, а и няма с кого да поговоря за него. С мъжа ми живеем от 3   години без брак, на семей­ни начала. Събрахме се след луда любов в продължение на няколко месеца, която според мен е жива и досега. В начало­то той беше много активен, постоянно искаше да пра­вим секс, без значение дали е сутрин, обед или вечер, както и къде точно се любим. Правили сме го в банята, на пода в кори­дора, върху голямата маса в хола, дори прави, под­прени на вратата. Случва­ло се е и сред природата, в колата, дори на задната седалка на автобуса, кога­то една нощ пътувахме към морето. Измисляше какви ли не пози и ситуации. Ма­кар че понякога ме изне­надваше с идеите си, на мен ми харесваше да ме желае постоянно.

После той започна нова работа. След около година забелязах, че все по-рядко му се правеше секс. Разбира се, първо си по­мислих, че си е хванал любовница. Започнах да го наблюдавам, но така и не откривах никакви доказа­телства за това. Прибира­ше се веднага след рабо­та, в събота и неделя не се разделяхме и за минута. Той не е от хората, които обичат да пият или да иг­раят карти с приятели. Ви­наги е казвал, че аз съм му достатъчна. По зодия е Рак и е голям домошар. Пък и никога не ми отказваше, ако аз исках да се любим. Работата е там, че все по-често просто не му става­ше. Той се разстройваше ужасно. Преди време го попитах дали вече не ме харесва и затова не мога да го възбудя. И тогава мъжът ми призна, че има сериозен проблем. Работи с химикали и олово и смя­та, че това влияе на потен­тността му, която с всеки изминал ден намалява. Двамата плакахме и се прегръщахме, после той все пак получи слаба ерек­ция и се любихме.

След този разговор за­почнах да го моля да на­пусне тази работа, но той се колебае, защото в про­винцията в тези трудни времена да намериш нещо с добро заплащане е почти невъзможно. А ние искаме да си купим жилище, да имаме дете и да се оже­ним. Страхувам се обаче, че ако мъжът ми продължи да се чуди и да отлага, про­блемът може да стане нео­братим. И тогава не само че сексът ни ще е никакъв, ами и дете едва ли ще има­ме. Обичам го, искам да бъда с него, но биологич­ният ми часовник трака и се страхувам, че с време­то ще е все по-трудно да забременея и да родя. Просто не знам как да из­ляза от този лабиринт и кое да избера – парите, от които имаме нужда, или секса, който прави любов­та ни пълноценна.

Надявам се някой, кой­то е преживял подобен проблем, да ме посъветва. Живеем в град, в който всички се познаваме, и не мога да се подпиша с име­то си, нито да дам телефон и адрес. Но съм абонат на вестника и няма да про­пусна, ако ми пишете на страниците му.

Една жена на 32

 

 

Малките странности в любовта не винаги са извратени

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар