Професионалният сваляч се познава по жилището

промоции

Млад мъж ви е поканил в дома си? Влезте за известно време в ролята на Шерлок Холмс и старателно огледайте гнезденцето му

 

жилище

Дон Жуан

Имайте предвид, че изкусният съблазнител и опитен Дон Жуан много ловко се преструва на романтичен ухажор. Следователно задачата ви не е толкова лесна, колкото изглежда на пръв поглед.

Имайте предвид, че тези мъже постоянно водят в дома си жени, затова интериорът им е създаден единствено с цел съблазняване. Акцентът в него непременно ще е просторната спалня, обмислена до най-малките детайли: с легло с кралски размери и удобен матрак. Плейбоят няма нищо против да разнообрази секса с пикантни детайли, така че не се учудвайте, ако на тавана откриете огромно огледало, а на стените -еротични плакати.

Освен това в дома му ще попаднете на ароматични свещи за придаване на интимна атмосфера, а в кухнята
– на охладено вино и бонбони. Не вярвайте, ако ви каже, че ги е купил специално за вашето идване. Най-вероятно разполага със запаси -за всеки случай.

Какво още има в леговището на Дон Жуан? Отлично спално бельо – може би копринено и невероятно скъпо. Тиха, бавна, романтична музика, звучаща неизвестно откъде. Тежки завеси за създаване на интимна обстановка. И оригинална баня (може би решена в черно-бяла гама) със свещи и аромалампи. А как иначе? Нали всичко започва и завършва в банята, следователно тя, както и спалнята, трябва да прави впечатление.

Що се отнася до следи от предишни любовници, няма да ги откриете в гнезденцето на Дон Жун, затова не си правете и труда да ги търсите. Защото задачата на опитния съблазнител е да създаде усещане за вашата изключителност и уникалност. И в това той е ненадминат майстор

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар