Седем признака, че партньорът ви изневерява

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Изневярата е доста често срещано явление в наши дни и с този интернет и мобилни телефони е по-лесно от всякога за неверния партньор да скрие местонахождението си. Докато изневеряващата ви половинка се опитва да скрие любовницата си, то това изисква много внимание към всеки детайл, което убягва на много мъже. Тези, които не са достатъчно внимателни, оставят достатъчно улики или се държат странно, опитвайки се да покрият своите действия. Ако подозирате, че вашият любим може да прави мръсотии, прочетете за седемте основни признака, които ще потвърдят вашите подозрения:

1. Той отслабва и си купува нови дрехи

Ако вашият обикновено неспретнат любим започва нов усилен режим на упражнения и по-добро обличане, той или е подновил перспективите си за суета или е неверен. Ако мъж показва нов интерес към дрехите, косата, ноктите, кожата, той може да се опитва да привлече вниманието на някоя жена (или мъж). Новите костюми, обувки и парфюми са улики, че той може да играе на друго място.

2. По-малко секс Ако той не се интересува от секса с теб, той може да задоволява неговите нужди другаде. Друг показател, че той може да бъде неверен е, ако той опитва нови смели движения в спалнята. Може би той получава допълнително практика и специални уроци в будоара на друга жена.

3.Той изчезва за дългo време

Бъдете наясно с неговите промени в навиците. Много е вероятно да изневерява, ако той започва да тръгва по-рано за работа или стои до по-късно. Също така обърнете внимание колко време той прекарва далеч от дома в допълнителни дейности. Бъдете нащрек, ако допълнителните му дейности стават все по-чести и продължават повече време от преди. Не на последно място, трябва да бъдете допълнително подозрителни, ако той е недостижим, когато е извън дома. Ако казва, че ще работи до късно, но не вдига телефона си или не отговаря на съобщенията си, това е лош знак.

4. Необясними сметки от кредитните карти или други разходи

Дори и ако вашият партньор не плаща за подаръци и настанявания в хотел за новата си приятелка, може да забележите сметки за скъпи вечери. Необяснимите такси по кредитната му карта често са следа, с която да го хванете. Проучете сметките и приходите му и се уверете, че всички негови истории си пасват. Ако той казва, че отива да тича, а вие намирате сметка за скъпа вечеря, вие сте го хванали на местопрестъплението.

5. Нямате достъп до компютъра или мобилния му телефон

Проучи допълнително, ако той изведнъж си промени паролите, изтрива историята в интернет или крие мобилния си телефон. Защо? Днес много хора, които имат афери, са хванати благодарение на разпечатките от мобилните телефони, които обикновено имат множество обаждания към едно и също лице. Също така, електронната поща и историята в интернет често се оказват подсказки за това, което се случва. Ако той се опитва да маскира действията си той ще направи всичко възможно да промени всичките си log-in детайли и ПИН кодове. Това говори, че любимият ти е нелоялен.

6. Промени в отношението му към вас

Вашият някога любвеобилен и мил партньор сега спори с вас и критикува начина, по който изглеждате, готвите или се обличате. Той може да си търсят начини да се измъкне от връзката или може да ви сравнява с новото момиче. Обратно, също може да е причина за безпокойство, ако той е необичайно мил и грижовен към вас. Тези прекрасни рози всяка седмица са сигнал, че той или се чувства виновен за нещо, или е благодарен, че не сте го хванали още.

7. Вашият женски инстинкт

Дори с всички тези издайнически показатели може да няма знак, който да е по-показателен от вашето усещането. Вие познавате партньора си по-добре от всеки друг и вие ще бъдете първите, които ще забележат промените в поведението му, промените в графика му, както и промените в начина, по който той се държи с вас като цяло. Повечето от жените казват, че в ретроспекция те са видели признаците, но или са ги игнорирали или са си ги обяснявали по друг начин. Вместо да пренебрегвате знаците, опитайте се да комуникирате с партньора си за чувствата, които ви тормозят.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар