Какво казва гримът ви за вашия характер?

Сенките за очи, тъмно червените устни или пастелния бронзов тен на кожата – гримът разкрива много за вашата личност.

Ако носите опушен грим на очите

Вие сте склонна да бъдете мистериозна. Давате послание, че се държите на разстояние, но в същото време сте знойна жена, с добро чувство за собствената си сексуалност и вътрешна сила. Тъй като очите са прозорец към душата, мъжете гледат в тях повече, отколкото всяка друга черта на лицето. Така че, вие се стараете да привлечете вниманието към тази зона. От друга страна, ако сте забравили да си свалите грима от снощи, окото ви ще бъде „естествено” опушено. Това означава просто, че сте малко мързелива…

Ако обичате да слагате червено червило

Това показва, че вие сте силна, уверена и не се страхувате да постигате целите в живота си. Увереността прави много сигурни действията ви и нищо чудно, че хората естествено гравитират към вас. Вие сте смела и оптимистична личност и успявате в кариерата.

Ако харесвате котешки грим на очите

Този класически вид не е за всеки и той означава че сте изразителни и уверени в своята вътрешна красота. Всеки знае, че увереността на жената е супер секси, така че не се учудваме, ако имате дълъг списък с обожатели. Носенето на такъв грим също показва, че вие харесвате детайлите и вие никога няма да забравите рождения ден на приятеля си, неговия любим сладолед и номера на обувките му. Тези малки детайли показват на хората колко много ги цените.

Ако предпочитате пастелни сенки за очи

Има много цветове в палитрата от пастелни сенки. Меките цветове са супер романтични и те ви описват перфектно: невинна, женствена, безгрижна и естествена красавица. Въпреки това, носенето само на меки нюанси може да подсказва, че не сте готова да приемете следващата стъпка, която е важна за развитието на връзката ви. Не се притеснявайте да увеличите женствеността си с малко по-смел грим на очите.

Продължение…

 

На възпалени очи сложете торбички чай от лайка!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар