Топ 8 неща, които никога не трябва да му казваш

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Страхотно е човек да бъде влюбен. Често обаче се случва на момичетата да открият, че  са обидили тяхното момче, но много пъти не мога да разбера защо и как са го направили. Има няколко неща, които обикновено момчета не биха искали да чуят.

1. На мама момчето
Повечето момчета са мамини, но не е нужно да им го натяквате. В крайна сметка тя го е родила, хранила с млякото си и го отгледала и е направила всичко за него. Тя има основна роля в това той да е човекът, в който си се влюбила, така че не може да мислите, че той напълно ще я игнорира и ще бъде вашия домашен любимец. Ако имате склонност към самоубийство, то е по-добре да скочи от самолет без парашут, отколкото да кажете на мъж, че той е мамино синче. Защо въобще да споменавате майка му в разговор, когато не се изисква. Повечето момчета са докачливи на тема техните майки, както ние жените сме за родителите си. Това е една от най-големите грешки в една връзка.

2. Оплешивяваш
Повечето мъже губят косата си с напредването на възрастта, но и в по младите си години е възможно да се получи отдръпване на линията на косата. Как бихте се чувствали, ако той ви каже „хей дебеланке, виж си корема и задника”. Мъжете обикновено са докачливи за косата си, дори и ако не показват, че ми пука. Може дори да се събуждат изпотени по средата на нощта сънувайки, че ще оплешивеят. Няма мъж на, който да му стане приятно да чуе че косата по главата му намалява. Абсолютно харакири  в отношенията.

3. Трябва да поговорим
Този израз включва някакъв радар в мъжкия мозък, който започва да улавя всички сигнали за проблеми в атмосферата. Въпреки че знаят, че няма за какво да се чувстват виновни все пак тези думи обикновено звучат като проблеми за техните уши. Веднага след като чуе тези думи, той е готов да вземе първия полет до Тимбукту или друго място, където никога не може да бъде открит. За повечето мъже тези думи означава много драма и сълзи, с които мъжете не са генетично проектирани да се справят. За повечето мъже това означава, че сте прочели някое женско списание или някой фалшив гуру ви казал нещо и вие виждате проблеми във връзката ви, при положение, че те не съществуват. Ако има проблем, трябва да говорите, защото ако не се говори за проблема той няма да изчезне, но да го заплашвате с тези думи е голяма грешка…

4. Приятелите ти
Приятелите му са нещо, което не всички жени обичат. Те обикновено се напиват заедно и като цяло не са добра компания. Това че не харесвате приятелите му може да бъде голям проблем, а ако ги харесвате много, тогава той става ревнив и отново е голям проблем. Винаги е по-добре да се говори за тях, много деликатно и с много репетиции, ако искате да кажете нещо негативно за един или повече от неговите приятели. По същия начин, ако той критикува най-добрите ви приятели, как ще се почувствате или ако той хвали някоя от тях прекалено много…

5. Все същия си си
Все същия си си и никога няма да се промениш или да пораснеш. Няма мъж, който да иска да чуе тези думи. Това е един от най-големите проблеми на нас момичета, ние винаги обобщаваме и дори споменаваме неща случили се преди 20 години, който няма нищо общо с настоящия разговор. За мъжете е важно да се съсредоточим върху настоящия проблем и да не му казваме такива кардинални заключения за характера му или за това, в което той вярва.

6. Вече
Ти не ме обичаш вече е нещо, което боли като стрела в главата, потопена в отрова. А през повечето време този израз се използва за да го накара да се съгласи с неразумно искане. Това е една от най-големите думи, която само може да го накара да почувства нужда да ви покаже имено това.

7. Хубава е, нали
Това е един въпрос, който момчета знаят, че не трябва да отговарят. Ако кажат „не” след това, вие казвате, че никога не се съгласява с вашите наблюдения, а ако той каже „да“ тогава този човек има палави очи.

8. Бившият ми никога не правеше така
Никога не споменавайте бившия  си или го сравнявайте с настоящия си приятел. Това, което той е направил или не, не променя нищо сега и той е бивш, защото има добра причина за това. Така че, защо твоя човек да се чувства зле в сравнение, да наранявате егото му и на всичко отгоре да вредите на връзката си.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар