Познайте кое е това момиченце!

alisiaМалкото момиченце на снимката, която публикуваме, днес е певица. На фотоса тя е на 5 годинки, а днес има дете на горе-долу същата възраст от известен футболист.

Да, това е фолк изпълнителката Алисия! Тя сама публикува кадъра в профила си във Фейсбук. На него тя е неразпознаваема – с пухкави бузи и руса коса.

За разлика от повечето си колежки, Алисия не споделя неща, свързани с детството си. Незнайно защо обаче, сега тя публикува въпросната ретро снимка.

„Имало едно време едно малко момиченце, което станало прекрасна млада жена. Жена, обичана от хиляди хора по света. Жена, която е еталон за подражание и красота, която е създала и един чудесен млад мъж. Вече порасналото момиченце е също и еталон за детето й, което всеки ден я вижда и й се радва. И същата тази прекрасна жена е успяла да запази детското в себе си, като в същото време се е изградила и показала на какво е способна!Alisia1

Тази приказка няма край, защото самият край ще бъде написан от същата млада и красива жена, която още доста дълго време ще ни радва и ще радва и малкия си син. Но всички знаем, че краят ще бъде щастлив!“, коментира нейна фенка в социалната мрежа.

Почитателите на фолк дивата са очаровани и пишат, че е много сладка – и на фотоса, и сега.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар