10 съвета как да впечатлите един мъж

Преди да планирате да впечатлите някой сладур, прочетете нашите съвети, за да сте сигурни в успеха си!

1. Усмивка

Винаги се усмихвайте. Това е най-лесният трик, за да спечелите сърцето на всеки мъж. Повечето от тях искат до себе си момиче с красива и неустоима усмивка.

2. Бъдете себе си

Чувствайте се удобно в собствената си кожа. Не се правете на претенциозна кокетка. Не се опитвайте да имитирате някой друг. Веднага след като установи, че имиджът ви е фалшив, той ще избяга на километри от вас!

3. Говорете по-малко и се вслушвайте повече

Вместо да приказвате непрекъснато за това колко много обувки и чанти имате в гардероба си, по-добре е да го слушате. Опитайте се да поддържате разговора добре балансиран, за да не изчерпите темите много бързо.

4. Не се контете

Това се отнася за грима и дрехите. Винаги носете дрехи, които са семпли, но стилни. Когато става въпрос за грим, по-малко винаги е по-добре. Облечете се с ненатрапващ се тоалет и бъдете елегантни.

5. Бъдете позитивна

Не започвайте с оплакване и хленчене за всичко около вас, което не ви харесва. Изтъквайте позитивните неща и оптимистичните си възгледи. Мъжете харесват жени, които се забавляват в живота и постигат всичко с положителна нагласа. Никой не обича ревлите!

6. Използвайте хубав парфюм

Мъжете обичат да запомнят жената, с която са, по хубавия парфюм. Използвайте винаги един и същ парфюм, когато сте с него и се опитайте да получите мнението му за това.

7. Спазвайте лична хигиена

Погрижете се винаги да бъдете добре поддържана – оформена и чиста коса, измити и лакирани нокти, обезкосмени интимни части и всичко, за което би трябвало да сте информирана от майка си.

8. Не бъдете твърде разкрепостена

Подчертавайте личната си свобода и му покажете, че имате много неща в живота си. Но не демонстрирайте прекалена разюзданост – мъжете търсят такива жени само за секс.

9. Бъдете мистериозна

Никога не му показвайте всичко за себе си. Бъдете малко мистериозна. Това ще ви направи да изглеждате по-интересна и по-привлекателна.

10. Бъдете уверена

Не се страхувайте, когато говорите да го гледате в очите, ходете изправена и посрещайте заобикалящия ви свят лице в лице. Увереността ви в себе си е като невидим грим, тя просто допълва вашия сексапил.

Преди да опитате всички наши съвети трябва да се уверите, че човекът си заслужава усилията. Научете повече за него, преди да започнете да привличате вниманието му. Това ще спаси сърцето ви от потенциално разочарование!

 

Любопитно за мъжете

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар