Покажи си очите, за да разбера какви таланти имаш!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Оказа се, че без помощта на различни тествания и хитроумни анкети, а само като погледнете някого в очите, можете да разберете какви таланти има

 

очи цвят

Установено е, че най-талантливи са хората с очи с цвят на синчец.

В Университета на Луисвил бил направен уникален експеримент с участието на няколко хиляди души, подбрани по специален критерий – всички били със сини очи. Било установено, че тези хора са по-успешни в живота, отколкото доброволците с друг цвят на очите.

Характерно е, че индивидите с кафяви очи, които са удовлетворени от своята кариера и материално положение, са малцинство.

Освен това според изследователите синеоките успяват повече в овладяването на трудни професии и в ученето. Те по-често имат различни таланти и лесно печелят сърцата на противоположния пол. Нещо повече, на синеоките щастливци им върви повече в спортове като хокей и голф. Освен това имат добре развито стратегическо мислене.

Засега не е дадено задоволително обяснение на този феномен. Задачата се усложнява и от това, че цветът на очите, макар и да се предава по наследство, е резултат от сложни генетични комбинации и често се проявява през няколко поколения…

За да забравите любовта, убийте спомените!

Понякога любовта носи толкова болка, че ни се иска само едно – да се избавим от нея веднъж завинаги

Има начин това да се случи и да се освободите от гнетящото чувство. Главното е да престанете да подхранвате болката си и да решите да я изтръгнете от душата и сърцето си. Как да го направите?

Често сами позволяваме любовта към бившия възлюбен да терзае сърцето ни, а причината са нашите спомени. Когато подреждаме гардероба, намираме рокля, която той толкова е харесвал, и сълзите рукват от очите, а водовъртежът на отминалите събития изтръгва почвата изпод краката ни. Или пък като магнит ни привличат местата, където сме били заедно с този човек – паркове, клубове, ресторанти. И блещука в нас крехката надежда, че може би Той ще се окаже там и всичко ще започне отначало.

Повярвайте, всичко това си е чист мазохизъм, издевателство над собствената нервна система и над бедното ни сърчице. Нищо не може да се върне, затова не си струва да се терзаем, да извикваме в паметта онова, което е отминало. Ако вашата любов все още гори с ярък пламък, но нямате надежда предметът на вашето обожание някога да се върне при вас, кажете решително „Не!“ на всички опити да се потопите в миналото. Направете ревизия на вещите си, включително и бельото, и изхвърлете онова, което ви кара да си спомняте за този мъж. Махнете подаръците на този индивид, фотографиите, на които сте заедно или той е сам, сувенирите, които по някакъв начин ви напомнят за него. И ако в даден момент отново ви се прииска да се обърнете към миналото, с твърдо усилие на волята превключете на нещо друго. Спомняйте си каквото искате, дори и неприятни събития – главното е нищо да не е свързано с вашия бивш.

Освен това престанете да събирате информация за този мъж. Разговорите с ваши общи познати за него, разглеждането на неговите страници в социалните мрежи, обиколките около жилището му – всичко това е напълно и абсолютно забранено! В противен случай само още повече ще раздразните раните и съответно още дълго няма да се измъкнете от „капана“ на вашата любов, пише вестник „Феномен“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар