5 пуми на Холивуд

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Терминът пума се отнася за горещи актриси между 35 и 55 годишна възраст, които са признати за най-активни жени и имат връзки с по-млади от тях мъже! Те са горещи, красиви, богати и желани хищни котки!

1. Памела Андерсън

Тя е на 46 и има тяло, което продължава да бъде обект на завист и жажда за жените и мъжете. Тази канадска актриса, модел и танцьорка направи страхотни роли във филмите „ВИП” (VIP) и „Спасители на плажа”. Страстна и секси, Памела е известна с връзките си, които четем на големи заглавия. След развода си с Томи Лий, тя създава отношения три пъти с три различни мъже и всеки от тях е по-млад от нея. За съжаление, никоя от тези връзки не продължи повече от няколко месеца.

2. Деми Мур

Една от най-новите участнички в списъка на пумите от Холивуд – Деми навърши 52 на 11 ноември, но все още е желана от милиони мъже. Тя има три деца, но все още има тяло, което е обект на завист за жените. Нейният брак с 15 години по-младия Аштън Къчър  допълнително засилва статута й на пума.

3. Ким Катрал

Ким Катрал, по-популярна като Саманта Джоунс от „Сексът и градът”, притежава изтънчен сексапил, въпреки нейните над 55 години. Нито нейната външност, нито тялото й показват на каква възраст е, което е уникално за нея. Алън Уайз (Аlan Wyse), който е 20 години по-млад от нея, беше последната й връзка, но те се разделиха през 2009 година.

4. Синди Крауфорд

Отличителният й белег – бенка точно над устната, е по-популярен от нея самата. Няма модно списание, което да не я е поставяло на корицата си. Иконата на красотата е модел с неповторим стил. Била е омъжена два пъти. Първият брак продължава 4 години и е с Ричард Гиър, с който нямат деца, а вторият – с Ранди Гербер – имат две деца. Синди е на 5-то място в класацията „100-те най-сексапилни звезди“ на сп. „Playboy“. През 2002 г. е включена в класацията “50-те най-красиви хора на планетата” от сп. “People”. Прекратява кариерата си през 2000 г.

5. Мадона

Една от най-известните богини на Холивуд, Maдона е на 55. Тя е певица, композитор, текстописец, музикален продуцент, танцьорка, актриса, филмов продуцент, режисьор, моден дизайнер, писател, предприемач.  Много от нейните роли и песни са получили международна слава и оглавяват няколко престижни класации.  Тя се е омъжвала веднъж и това е за Шон Пен, който е по-млад от нея, но връзката им е продължила само 4 години. Мадона идва за първи път в България на 29 август 2009 г., като изнася концерт на Националния стадион „Васил Левски” в София. Около 60 хиляди души присъстват на този грандиозен спектакъл, за да покажат колко е велика тяхната Мадона!

 

Яжте като звездите

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар