Ако искате по-големи гърди, яжте тези храни!

Първото желание на всяка жена е да има по-големи гърди. Е, не се отнася за тези, които ги имат…

За сведение на всички, които се интересуват, скъпите и рискови операции не са единственият начин за това. Има една много проста рецепта за растеж на гърдите – яжте повече храни с естроген. С този женски хормон са пълни женските тела между 12 и 16 годишна възраст, когато растат гърдите. Това е времето на пубертета. Когато пубертетът спре, нивото на естроген в тялото драстично намалява и гърдите остават с този размер. За щастие естрогенът е естествено вещество, което можете да получите от най-различни растения и билки. В растенията той се нарича фитоестроген. Естествено богатите на естроген храни са: соя, ленено семе и тофу. Плодове – ябълки, сливи, нар, папая, фурми, череши и домати. Освен това се съдържа и в месото, анасона, детелината, млечните продукти, чесън, маслини, ориз.

Храненето с тези продукти трябва да бъде балансирано, за да не прекалите с фитоестрогена. Твърде многото естроген в женското тяло може да повиши риска от фиброидни тумори и кисти в яйчниците, както и разстройване на нормалния менструален цикъл.

Докато правите секс, нивата на естроген в женското тяло се удвояват! Затова поддържайте сексуалното си здраве, независимо на колко години сте.

Включете в храненето си:

–      Всички източници на соя – соево мляко и тофу.

–      Кестени и шам фъстък имат най-високо ниво на фитоестроген. Лененото семе и сусамът са полезни и за подобряване на енергийните нива.

–      Чесън, кълнове от люцерна, кайсии – пресни и сушени, зеле, боб, целина, цвекло, броколи и карфиол. Повечето зеленчуци са добър източник на фитоестроген, въпреки че са с относително по-ниски количества от останалите цитирани храни.

 

Дискомфортът в гърдите ви периодично се засилва и отслабва?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар