Искам невъзможната жена и се побърквам

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Правя всичко възможно, за да открия една много важна за мен жена. Затова пиша и до вас. Търся я и чрез стари познати и бивши съученици. Дебна я в скайп и във фейсбук.

Няма да се откажа, докато не я намеря – Марияна, моята първа истинска любов. Не съм я виждал почти 30 години, не съм се интересувал от нея преди, нищо не знам за живота й.

От своя не се оплаквам. Имам всичко, което един мъж. на 50 може да иска. Със съпругата ми имаме негласно споразуме­ние – бракът, домът и децата ни са общи, личното пространство – лично. Тоест след толкова години заедно си дадохме свобо­дата други мъже и жени да радват сърцата и телата ни. Не си придиряме кой кога се прибира, с кого е бил и какво е правил. Вкъщи е спокойно и приятно.

Не знам с колко жени съм бил, не броя, както се казва, не гоня норма. Просто ви­наги съм смятал, че желанието за секс е най-нормалното човешко желание. Също както и стремежът към разнообразие. Или любопитството към нещо ново, красиво и различно. Затова не съм играл в отбора на праведните мъже и не съм търсил жени от гвардията на верните. Винаги съм отивал там, където ми е било интересно.

Напоследък обаче Марияна не ми излиза от главата. Всеки си има някакви скъпи спо­мени, затова помислих, че ме гонят разни сантименти от младите години. Тя обаче ме държи буден нощем, а ако заспя, предизвик­ва най-еротичните ми сънища. Непрекъснато сънувам, че правя секс с нея, и то с най-голе­мите подробности. Събуждам се възбуден, потен, задъхан… На следващата нощ всичко се повтаря, а аз като че ли се старая да й покажа нещо ново, което не сме опитвали за­едно. Стана страшно, когато разбрах, че я желая не само през нощта. Момичето, което някога толкова обичах, ме преследва и през деня. Понякога си мисля, че седи до мен в колата, и протягам ръка към коляното й. Сеп­вам се, като усетя, че пипам седалката…

Знам откъде е тази моя лудост – с Мария­на никога не правихме секс. Аз настоявах, тя се дърпаше, после аз й обърнах гръб, а ми се предлагаше, за да ме задържи. Така или иначе тя е единствената, която съм ис­кал толкова много и не съм имал.

Сега съм готов на всичко, за да я намеря. Знам, че ще успея, и когато това стане, ще я занеса в леглото и ще я любя – с чувства­та на влюбен хлапак и с 30-годишния опит на мъж, който обича жените.

Гаро

Ако имате нужда от съвет или искате да споделите с нас Вашата лична история, може да направите това на анонимната ни поща:

lichna.istoria@gmail.com

Бившата ми се опитва да унищожи всяка моя нова връзка

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар