Как да разбираме мъжете от 18 до 30 години?

Какво искат мъжете и знаят ли защо го искат?

 

мъж

18-24 години. Махалото на любовта

Според психолозите при мъжете след 25 години настъпва зрелостта, когато те започват да се оценяват относително адекватно. Преди това мъжът е мечтател, търсещ себе си, своето призвание, хоби, работа, съпруга. Едва ли си струва да се опитвате да направите от този младеж глава на семейство – той просто не е готов да превключва от любимата жена на памперсите. Как да постъпи девойката, мечтаеща за роман с юноша?

Поразете го, възхитете го, накарайте го да се влюби във вас, но не го мъкнете в гражданското. Отличен вариант е да си наемете квартира и да живеете заедно, без да създавате деца. Вашата главна задача е да позволите на младия човек да узрее за семеен живот. Следете само рибката да не се откъсне от кукичката и да не я улови по-голям рибар от вас.

25 – 30 години. Период на гнездене

Това е социалната зрелост, за която стана дума. Основните усещания са получени, светогледът, приоритетите и гастрономическите вкусове са оформени. Обикновено на тази възраст вече се появява известна стабилност. При това настъпва явление, което психолозите наричат информационно пресищане. Новите усещания вече не са особено необходими. Мъжът става по-отговорен, по-сериозен. Подходящ период да стане татко.

Именно в тази възраст мъжът най-силно си пада по уюта, грижата и проявите на любов. Бъдете с него нежна и мила и не забравяйте да демонстрирате кулинарните си способности. По-често добавяйте в ястията шафран, канела и карамфил. Незабравимият вкус на храната трайно се настанява в мъжкото съзнание и оформя вашия образ на „умница-красавица“, която при това умее да създава уют. Между другото, шафранът повишава страстта, а канелата вълнува фантазията, пише вестник „Феномен“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар