Свекърва ми е истинско чудовище

Това не е жена, не е майка, не е баба – тя е истински дявол!

Вече 8 години се пека на нейния огън и направо не издържам. Това не е жена, не е майка, не е баба. Мери – така я наричаме и аз, и дете­то ми, е истинско чудовище.

Не е от тези, които се карат, кре­щят и разнасят всичко по комшии­те. Не, Мери говори тихо и през зъби. Пред всички се хвали със се­мейството на сина си, но пред ни­кого не признава, че мирът се кре­пи единствено на моето търпение. Не знам докога ще го имам, защото тази лакирана и фризирана кокош­ка обсебва всичко и всички, върти ни на малкия си пръст и всъщност скапва живота ми.

Мери си вре носа навсякъде и ви­наги. Уж не живеем заедно, но още докато сутрин си правя кафето по нощница, тя е цъфнала у нас. На всич­кото отгоре, понеже живеем в неин апартамент, има ключ и идва когато й хрумне. Например за да донесе топла баница за закуска „на момче­тата“ – на сина си и на внука си Мар­тин, мен кучета ме яли. Пак само тях двамата често ги кани на вечеря при нея! Признавам, че е супер кулинарка, но също така знам, че разполага с цялото време на света. Тя прави всичко това просто защото скучае. А аз поне 2-3 пъти в седмицата не се прибирам от офиса преди 9 вечерта.

Естествено, че никой не ме чака да му сготвя. На всички тържества на Мартин тя представлява семейство­то – дори и когато аз си взимам ня­колко свободни часа и отивам. Ако с него сме на кино, тя се цупи, че не сме я поканили. Ако излезем с мъжа ми, прави фасон, че точно тогава трябва да остане с внука си, а имала други планове. Лоша и лицемерна жена е, това е. Ден след ден, при това с лукава усмивка скапва живота на семейството ми. Преди много годи­ни е прогонила мъжа си, сега аз съм й на мушката. Не ще й се дам, но това все пак е гадно и уморява.

Снахата

Ако имате нужда от съвет или искате да споделите с нас Вашата лична история, може да направите това на анонимната ни поща:

lichna.istoria@gmail.com

 

 

Война! Емануела и свекърва й се хванаха за косите!

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар