Как да разкараме двойната брадичка?

Хората са станали по-съзнателни за външния си вид и искат да имат перфектно изваяно лице без допълнителна отпуснатост.

Основните причини за двойна брадичка са: задържане на вода, стареене, генетични фактори и най-накрая – затлъстяване. Има няколко неща, до които хората прибягват за премахването й – драстични диети, естетична медицина, липосукция и др.п. Ние ще ви предложим много по-лесен, по-евтин и по-ефективен начин за намаляване на мазнините в брадичката – подходящ режим, упражнения и добра диета. В зависимост от вашия метаболизъм, това ще доведе до резултати само за месец или по-малко.

  1. Най-очевидният начин да загубите двойната брадичка е да работите за изгарянето на мазнините в тялото си и за незадържане на течности. Това означава да правите повече упражнения, които да подобрят вашия метаболизъм. Така се „измитат” тлъстините, които сте натрупали върху мускулите. Линията на челюстта е проблемна област за някои хора и упражненията за цялото тяло също са добро решение за тях.
  2. Докато стоите или седите, вдигнете главата си нагоре по такъв начин, че лицето ви да бъде успоредно на тавана. Докато сте в това положение, свийте устните все едно правите въздушна целувка. Задръжте за около 5 секунди. Повторете 2-3 пъти.
  3. Седнете на стол с изправен гръбначен стълб и леко въртете главата си от едната страна към другата с кръгови движения. Правете това упражнение без никакви резки движения около 3-5 пъти.
  4. Омега-3 мастни киселини и Омега-6 маслата имат повече ползи, отколкото можете да си представите. Те помагат на кожата на лицето да се омекоти от вътре и по този начин подобряват еластичността й. Така че, когато отслабвате, кожата е гъвкава и двойната брадичка ще изчезне скоро!
  5. Трябва да пиете около 8 чаши вода на ден и да намалите приема на сол – по този начин не се извършва задържане на течности.
  6. Яжте зелени влакнести зеленчуци – броколи, аспержи, маруля, зелен фасул. Зелените зеленчуци или наричани още влакнестите въглехидрати са номер едно при избор за изгарянето на мазнини. Яжте от тях колкото ви се иска, тъй като те са нискокалорични.
  7. Дъвченето на дъвка без захар поддържа мускулите на челюстта в движение. Те са отговорни за стягането на брадичката и запазването на стегната кожа на лицето.

 

Д-р Мария Мухина: „Златна игла” топи от 4 до 10 кг. на месец!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар