8 неща, които момчетата мразят в момичетата …

Неща, които момчетата мразят в момчетата – ако ги знаехме щяхме да спрем, нали? Но след старателна анкета сред мъжкия пол открихме, колко вредни са тези неща. Кой да знае? Ето, дами списък с топ 8 на нещата, които момчетата мразят в момичета. Затегнете коланите!

1. Женската злоба
Ако един добре изглеждащ мъж влезе в бар, нито един от мъжете в бара няма да каже „кучка“ по негов адрес, така че те не разбират защо ние жените го правим една към друга. Ние сме злобни и подли особено за външния вид на другите жени.

2. Ненужни емоции / емоционални война
Мъжете казват, че едно от нещата, които мразят в момичета е фактът, че всичко, всичко ни кара да плачем. Понякога ( те започва да подозират) ние използваме сълзите като оръжие във войната в отношенията ни. В други случай те просто не доумяват какво ни кара да плачем. Нека си го признаем дами – всичко, включително и някои телевизионни реклами ни карат да плачем.

3. Нашите разкрасителни процедури
При повечето мъже сутрешните процедури и тези преди лягане се състоят само от душ, бръснене и миене на зъби. Погледнете в техните шкафове и ще видите няколко основни инструмента и може би дезодорант. Така че нищо чудно че се чудят защо ние жените имаме такива подробни и продължителни процедури за красота всеки ден? И как точно работи извивачката за мигли?!

4. Нашите странни хранителни навици
Моят приятел Алекс казва, че мрази да излиза на вечеря с жени, които не ядат. Той ще седне на масата и ще гледа в ужас докато дамата му си поръчва салата (без дресинг или крутони, разбира се), после си избира основното ядене (печена риба със зеленчуци) и измива всичко това с чаша вода (с лимон). Кара го да се чувства ужасно докато си яде пържолата или бургера, докато тя гледа с копнеж в истинската му храна.

5. Нашата „бройка“
Има две неща, за които на нас жените ни е позволено да лъжем – за възрастта и броя на момчета, с които сме спали. Това е едно от нещата, които момчетата мразят в момичетата, със сигурност! Но дами, не се отказвайте. Няма значение, колко е раздразнен вашия човек от измислената ви бройка, той ще бъде още по-недоволен от реалния брой, така че не му казвайте!

6. Извинението ПМС
Има няколко неща на този свят, които момчетата мразят повече  от това, че понякога използваме ПМС като извинение. Е, те все пак нямат никаква представа, колко ужасно всъщност може да бъде или колко непоносимо може да бъде за някои жени. Но когато това не е така, ние наистина не трябва да го използват като извинение за да бъдем гадни. Някога.

7. Нашите „френемис”
Момчетата мразят това, те просто не разбират защо ние поддържаме приятели около нас, които изглежда винаги нараняват чувствата ни или разпространяват порочни слухове за нас … и те са прави! Ние не трябва да държи около себе си такива хора!

8. Нашите въпроси за тялото
Мразя кожата си. Иска ми се косата ми да е по-дълга, по-мека, по-блестяща. Ненавиждам бедрата си. Но гаджета ни не забелязват някой от тези неща и като цяло мразят, че дори се тревожим за тези неща. Това е едно от нещата, които момчетата мразят в момичета защото те просто не го разбират. Те считат, че техните тела са просто транспорт на техния интелект. Така че те не разбират, че след години на медиен и партньорски натиск, ние смятаме телата за визуално представяне на това което сме като цяло.

Виждате ли? Ние вече знаехме повечето от тези неща, които момчетата мразят в момичета, нали? И за да бъдем честни това са може би същите неща, които ние също не харесваме в себе си, така че нека направим обещание да се опитам да подобрим поне някои от тях.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар