Дебора представя „street” фолк (ВИДЕО)

deboraНовото видео на Дебора към парчето „Не приемам” представя изпълнителката на „Ара мюзик” в съвсем различен стил от този, в който сме свикнали да я виждаме. Тя му е дала интересното название “street” фолк. Клипът не отстъпва по нищо на западните стандарти.

Лентата бяга от клишетата на жанра и сезона (гъзарски заведения, плажове, яхти, скъпи дрехи, алкохол) и показва много млади хора на открито, които се забавляват, играейки баскетбол и карайки скейтбордове, облечени в типичните за улицата сетове – удобни и спортни, но в същотоdebora1 време много секси. В тази среда и това настроение не е чудно, че Дебора с лекота заявява на своя любим: “да изгубя не приемам, или тръгваш, или си до мен…”

Стайлингът на видеото е дело на Вили Енчева, с която изпълнителката работи за първи път, но е изключително доволна от резултата. Авторите на песента – композиторът Боби Павлов и текстописецът Йордан Ботев, също сега дебютират в репертоара й.

“Само режисьорът Йордан Петков е изпитан, той винаги ми е правил хубави неща, но мисля, че този път надмина себе си”, коментира Дебора.

debora2

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар