Рут Колева: Радвам се, че направих аборт!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

– „Не искам да имам нищо общо с Калоян!“

Рут Колева и Калоян вече не са заедно

Рут Колева и Калоян вече не са заедно

Певицата Рут Колева се чувства добре след аборта и дори твърди, че се радва, че в бъдеще няма да има нищо общо с вече бившия си приятел Калоян.

„Бившият ми е професионален лъжец! Радвам се, че не родих детето му“, изстрелва в интервю за в. „Шоу“ една от най-скандалните участнички в предваването „Къртицата“, чийто финал беше излъчен наскоро.

Рут е категорична, че ще съди Калоян за многобройните лъжи, които е изрекъл по неин адрес. Тя е убедена, че той е получил голяма сума пари, за да говори толкова глупости за нея.

„Той гледа да изкара пари от всичко! Това, което казва, абсолютно не отговаря на истината“, са думите на изпълнителката.

Тя разкрива още, че с добрите им отношения се приключило, след като той й поискал пари. Певицата гневно заявява, че по никакъв начин не е длъжна да издържа „този човек“.

„Не знам как да коментирам тази грозна ситуация. Вече си търся правата по легален път“, казва тя и добавя, че ще го съди.

Рут смята, че Калоян не може да се грижи за дете. Направила е аборт, защото е убедена, че ще е истински кошмар да има дете от мъж като него.

„Можеш ли да си представиш ситуация, в която трябва да пътувам някъде в чужбина и да трябва да взема подпис от Калоян? Има такива декларации, които се подписват… И аз да трябва да го правя това нещо с Калоян, който всеки път ще ми иска пари за нещо… Ще бъде един истински кошмар!“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар