Мъжете харесват закръглените форми!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Разберете защо мъжете са биологично програмирани да се възбуждат от здрави, закръглени и чувствени жени.

Въпросът тук е, че закръгленото тяло, подобно на фигурата на класическия пясъчен часовник, кара мъжете да отделят повече слюнка, а много кльощавите жени е малко вероятно да имат такава форма на тялото.

Женските тела са проектирани от природата да носят дете през относително дълъг период на бременността. През това време тялото трябва да има възможност да „трупа” мазнини, които са от съществено значение за развитието на мозъка на плода. Когато жената изглежда приятно закръглена и със здравословен вид, този образ изпраща сигнал към мъжете, че тя ще бъде добър избор за партньорка в живота, от която ще има здраво поколение.

Индексът на телесната маса – ИТМ (BMI – body mass index) е мярка за съотношението между ръст и тегло. Тойhubava jena-malka се пресмята като теглото в килограми се разделя на височината в метри, повдигната на квадрат. Очевидно е, че ИТМ, който попада в нормалните граници е най-желан и тези стойности са свързани с общото здравословно състояние на жената, както и с нейния репродуктивен потенциал. Ако ИТМ е до 19 – теглото е под нормата; от 19 до 26 – нормално тегло; от 27 до 30 – наднормено тегло и над 30 – затлъстяване. Изследвания на учени от САЩ са доказали, че жените с ИТМ 20 – 26 имат по-ниска смъртност и са по-плодовити, тъй като по-ниския ИТМ е свързан с по-лошо здраве, хранителни разстройства и намалена плодовитост поради аменорея.

Мъжът намира жената най-много привлекателна, когато тя се грижи за себе си и за поддържане на здравословен баланс на организма си. Така че, ако сте жена, за да тичате по пистата към създаване на семейство, спрете диетите, с които искате да изглеждате тънка като сламка, приемете съветите за здравословно хранене и активен начин на живот. Тогава вие ще бъдете неустоими.

 

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар