Александър Найденов: Постоянно ме свалят разни празноглави чавки

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Богаташът не иска да има нищо общо със Златките

 

aleksandar naidenov elenБизнесменът Александър Найденов казва, че постоянно го свалят разни празноглави чавки. По думите му тези млади момичета искат да успеят по-лесния начин и се опитват всячески да си намерят чичко-паричко.

„Не само след Елен, винаги са ме сваляли. Нито съм най-бедният, нито най-грозният и знаеш какво става в София. Хубавите момичета от типа Златки, празноглави чавки, някои от тях може би още ученички – те мислят по един начин: „Този, милионерът, е свободен, ами мой ред е! Щом предишната е живяла в златна клетка, нали аз точно това искам. Той ще ме хване и ще ме изстреля – хоп! – като катапулт в живота.“ Това е ежедневие!“, казва Найденов в интервю за списание „Стори“.

На въпроса дали се е възползвал за забавление, той отговаря: „Не. Не постъпвай с хората така, както не искаш да постъпват с теб. Аз съм луд на тема достойнство. За какво забавление става дума, това е тъжно. Никога обаче не бих казал на такова момиче: „Пикло, абе върви си учи уроците, вместо да ходиш да търсиш на хляба мекото!“. Подхождам добродушно или шеговито – казвам примерно: „Извинявай, но днес не ми е ден…“.

Найденов споделя още, че в момента няма жена до себе си. Той не търси любовта, защото вярва, че тя сама ще го намери.

„Аз никога не съм търсил, тези неща не стават по този начин. Какво, да си направя профил във Фейсбук „търся жена, която: да е висока, да не е тъпа, гръдната й обиколка да не е по-малко от еди-колко си, задължително да знае английски…“. Ако има нещо да става, то ще стане.“

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар