Часът на раждане е важен за личния хороскоп!

Ти лайф за Лекува

Часовите отрязъци от денонощието влияят по различен начин на човека, определяйки неговия характер, предпочитания и бъдещето му.

Time1В зависимост от часа, в който сте родени през денонощието, вашият жизнен път има някои предопределения от съдбата! Вижте ги!

От 00.00 до 02.00 ч. Вие сте хора, които са борбени и с любов към риска. Уверени в себе си общувате безпроблемно с околните и проявявате любознателност както към новостите, така и към дребните факти от ежедневието. Много държите на личната си свобода. Любознателни и любопитни.

От 02.00 до 04.00 ч. – естети по природа, обичате парите и придобивките, привързвате се към предмети и хора, не обичате радикалните промени. Трудолюбиви и търсещи изгода.

От 04.00 до 06.00 ч. – нетърпеливи към недостатъците на околните, вие сте по-скоро егоисти и държите да сте господари на живота си. Не приемате да спазвате чужди съвети и правила и сте искрени с околните. В любовта също искате да доминирате и това може да доведе до прекъсване на доста връзки. Праволинейни и авангардни.

От 06.00 до 08.00 ч. – мудни и нерешителни, вие се стараете да не поемате отговорност и може в критични ситуации да реагирате неадекватно. Това не пречи да имате „развинтено” въображение, поради което може да се реализирате в творческа професия. Вашият партньор е водещ във връзката ви. Мечтатели с нежна душа.

От 08.00 до 10.00 ч. – независими и свободолюбиви хора, вие не обичате скуката и често сте на път. Обичате да си поставяте цели, към които да се стремите, но няма нещо което да задържи вниманието ви за по-дълго време. Такива сте и в любовта – кратка и искрена връзка е най-честото ви преживявате. Обаятелни и хуманисти.

От 10.00 до 12.00 ч. – вие сте доста амбициозни и егоистични хора, които са готови да заплатят висока цена, за да постигнат успех. Влагате упоритост и постоянство в начинанията си и много често стигате до върхови постове в кариерата си. Трудно е да се общува с вас, поради горделивостта ви и затова нямате много приятели. Любовта ви към парите ще ви остави доста самотен. Честолюбиви и кариеристи.

Продължение …

 

Мигрената – как да облекчите болките?

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар