Часът на раждане – част 2

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Хората се различават по характер, дори и да са родени в един и същи ден, но в различен час.

Част 1 

От 12.00 до 14.00 – вие сте много непостоянни хора, подвластни на удоволствията, харесвате нови и непознати усещания. Обичате приключенията, храната и празниците, поради което ви харесват в компанията, а сте и много приказливи. Непостоянство в любовта, дори и след брака пак търсят нови усещания. Авантюристи и любители на риска.

От 14.00 до 16.00 – вие не сте много наясно какво искате от живота и не си поставяте ясни цели. Раздвоявате се дори при необходимост за вземане на елементарни решения – „дали сега да се изкъпя или после?” С тези основни характеристики може да се каже, че привличате трудностите.

От 16.00 до 18.00 ч. – вие не обичате конфликтите и предпочитате да правите компромиси. Чувствате необходимост да получавате одобрението на околните, верни сте на семейството и получавате финансова стабилност.  Много добре работите в екип и имате дипломатически усет. Миротворци и добряци.

От 18.00 до 20.00 ч. – вие сте грижовни, верни и много лоялни в отношенията си с околните. Приятелите ви много разчитат на вас, тъй като вие сте перфекционисти и никой друг не може да се справи със задачата по-добре от вас. Силни духом, изрядни и стриктни.

От 20.00 до 22.00 ч. – на вас не ви подхождат скромни роли в живота. Вие трябва да обичате и да бъдете обичан, показвате самоувереност и се стараете да прикриете вътрешната си несугирност. Не харесвате да гледате истината в очите, когато не е удобна за вас, но пък сте добри актьори и звездни личности.

От 22.00 до 24.00 ч. – много интуитивни хора сте и с право разчитате на „шестото” си чувство. Стремите се да контролирате всичко около вас, за да предпазите любимите си същества и сте добри стопани. Философ в хармония със себе си, само трябва да се научите да приемате критика, когато е градивна.

 

Вместо билки – скъпоценни камъни!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар