Символите на буквите в името – част 2

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Част 1

Какви черти от характера носи първата буква от името?

bukvi2П – това са хора, които са уверени в своите сили и имат склонност към философия. Не са конфликтни хора, може да изглеждат плахи, но в същност са смели и настойчиво отстояват мнението си.

Р – Тези хора имат уникалното качество правилно да се ориентират в дадена ситуация – „шесто чувство”. В същото време проявява невъздържаност в изказванията си и много трудно прави кариера, поради непредсказуемостта на емоциите му. Много често се реализират в свободна професия.

С – здравомислещи хора с позитивна нагласа и стремеж към стабилност и материална обезпеченост. В същото време проявяват прекомерна взискателност към хората, които ги заобикалят, но и към себе си.

Т – творческа личност, силно развита интуиция и много амбициозност. Често са злопаметни и не обичат конкуренцията. Повечето жени в тази група са кокетки.

У – хората, които имат тази буква са праволинейни, пестеливи, пресметливи, педантични и в същгото време великодушни и с развито въображение.

Ф – тази личност иска винаги да е в центъра на вниманието, да получи всички блага от живота, да бъде пръв във всичко и най-вече сред обществото, което го заобикаля. Но те в повечето случаи не постигат много от замисленото.

Х – това са хора, които умеят да извоюват всеобщо признание, успяват във своите начинания, имат завидни морални устои. Много правилно преценяват околните и имат дарба да увличат хората.

Ц – много често тези хора са лидери, имат дарба и наклонност към физика, математика, много са организирани и демонстратират превъзходство.

Ч – честни, верни на принципите си, отстояват правдата и много често са борци за свобода, водачи на народни бунтове.

Ш – тази буква в името си носят тактични хора, които са надарени с талант в сферата на изкуствата, имат артистични наклонности, обичат пътешествията.

Щ – това са щедри и щастливи хора. Много рядко имена започват с тази буква, но съдържаща се въобще в името символизира силна личност.

Ъ – изключително непредсказуеми хора, от тях може да се очакват всякакви изненади.

Ь – неконфликтни личности, стремят се да не си съзвадат врагове, избягват противопоставянето, добродушни.

Ю – това са самовлюбени хора, искат да изпъкват сред околните, стремят се да са център на внимание и са много темпераментни, което не винаги носи хармония в семейството.

Я – много амбициозни хора, с чувство за превъзходство и стремеж да се хареса на много хора.

 

Тишината е полезна за кръвното налягане!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар