Рут Колева: Деян бие Радина!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Любовта между актьорите в разрушителна

 

radina kardjilovaПевицата Рут Колева направи шокиращо разкритие. По думите й актьорът Деян Донков бие половинката си Радина Кърджилова. Тя твърди още, че младата актриса изпитва ужасен страх от своя любим.

„Двамата имат много бурна връзка. Любовта им е страстна и искрена, но не всичко е красиво. Радина се страхува от Деян и цяла България видя това“, коментира пред сп. „Блясък“ Рут и добавя, че това е недопустимо в едно европейско, човешко общество.

Рут не крие симпатиите си към Радина и казва, че тя е нежна и възпитана. Според нея Деян е джентълмен, но „не трябва да прави такива неща“.

„Физическата саморазправа е недопустима, подсъдима и неприемлива“, отсича изпълнителката.

Самата Радина Кърджилова постоянно плаче в „Къртицата“ и се самоизмъчва. Пред част от участниците тя дори сподели, че Деян я оскубал.

„Не знам какво му става, май го дразня“, чуди се актрисата.rut koleva

Повод за последния скандал между двамата влюбени стана пловдивчанинът Тодор. Актьорът ревнува по-младото си гадже от него. Той дори е на мнение, че тя флиртува със симпатичния младеж от Града под тепетата.

Страшното е, че Донков обикновено не помни това, което причинява на половинката си. След въпросния скандал актрисата предпочете да спи на двора и отказа да спи с него в спалнята.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар